Komentara: 1
Pregleda: 4190

Letnja učionica u Tavankutu

19.09.2012. u 17:45h
Osnovna škola “Matija Gubec” u Tavankutu je dobila nove klupe i stolove za uređenje letnjih učionica. Deca sada imaju u priliku da u prirodi uče.
Letnja učionica u Tavankutu

Fond za zaštitu životne sredine grada Subotice za letnje učionice je izdvojio dva miliona dinara, a reč je o nastavku projekta koji je započet na proleće, a odnosi se na uređenje školskih dvorišta.

Đaci su zadovoljni što su dobili učionicu u prirodi. Ovo je prilikoa da uče da kompostiraju i upoznaju sa okolinom.

Grad Subotica, putem Fonda za zaštitu životne sredine, izdvojio je sredstva za uređenje školskih dvorišta sa ciljem pospešivanja nastave u prirodi. Na proleće je dvorište ozelenjeno i uređeno, a sada je i stigla oprema za letnje učionice.

Biće podeljeno ukupno 40 stolova i 160 klupa. Na proleće za projekata ozelenjavanja i uređena školskih dvorišta izdvojeno je tri miliona dinara, a za nastavak projekta još dva.

U okviru projekta će 16 škola dobiti letnje učionice.

Nova oprema za rad u prirodi u OŠ "Matija Gubec" Nova oprema za rad u prirodi u OŠ "Matija Gubec" Nova oprema za rad u prirodi u OŠ "Matija Gubec" Nova oprema za rad u prirodi u OŠ "Matija Gubec" Nova oprema za rad u prirodi u OŠ "Matija Gubec" Nova oprema za rad u prirodi u OŠ "Matija Gubec" Nova oprema za rad u prirodi u OŠ "Matija Gubec" Nova oprema za rad u prirodi u OŠ "Matija Gubec"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4190
Povezane teme

tavankut

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.