Komentara: 4
Pregleda: 3807

Kristian Juhas osvojio duplu krunu u Podgorici

05.08.2016. u 17:01h
Izvor: Subotica.com
Subotičan nastavlja sa odličnim igrama na međunarodnim turnirima koji su ga doveli među top 30 tenisera u Evropi u ovom uzrastu. Na turniru u Podgorici Juhas je osvojio duplu krunu.
Kristian Juhas osvojio duplu krunu u Podgorici

Kristian Juhas, mladi teniser TK "Spartak", posle osvojenog turnira u Nišu nastavio je uspešno napredovanje na evropskoj rang listi (ETA). U finalu turnira u Podgorici mladi Subotičanin pobedio je Novosađanina Dušana Obradovića sa 2:0, po setovima 6:3 6:4.

Uspehu u glavnom gradu Crne Gore je utoliko značajniji ako se zna da je u paru sa klubskim kolegom Adamom Kovačem osvojio prvo mesto i u dublu pobedivši par Pavlović Todorović (6:2, 6:7, 10:7).

Kristian Juhas osvojio duplu krunu u Podgorici

Kristian Juhas osvojio duplu krunu u Podgorici

Uspesi koje Juhas ostvaruje u poslednje vreme doveli su do toga da se Subotičanin u svojoj uzrasnoj konkurenciji (16 godina) na evropskoj rang listi ubaci među prvih 30.

Zahvaljujući uspehu na turniru u Nišu, Kristian je pozvan u reprezentaciju Srbije koja je pod vođstvom trenera Ladislava Demetera u Italiji osvojila 6. mesto u kvalifikacijama. Tome treba još dodati da su na rang listi Srbije do 16 godina na prvom mestu i u muškoj i u ženskoj konkurenciji igrači subotičkog Spartaka Kristian Juhas i Anđela Skrobonja, oboje učenici Ladislava Demetera.

Naredni turnir koje očekuje Juhasa je turnir druge kategorije "TE&16" koji za desetak dana počinje u Sarajevu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3807
Povezane teme

Teniski klub Spartak

tenis klub spartak

kristijan juhas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.