Komentara: 5
Pregleda: 12107

"Kraljevina Srbija" pobednik 10. Vidovdanskog turnira u malom fudbalu

05.07.2016. u 10:59h
Izvor: Subotica.com
Pobednik 10. izdanja Vidovdanskog turnira u Novom Žedniku je ekipa Kraljevine Srbije koja je u finalu savladal LCP Vila Vestu posle boljeg izvođenja penala.
"Kraljevina Srbija" pobednik 10. Vidovdanskog turnira u malom fudbalu

U subotu u Novom Žedniku završen je jubilarni 10. Vidovdanski turnir koji se održava u okviru proslave seoske Slave "Svete trojice", a koju organizuje MZ "Novi Žednik" u saradnji sa Crkvenog odbora Pravoslavne crkve u Novom Žedniku i FK "Preporod".

Na turniru je učestvovalo 16 ekipa. Poslednjeg dana turnira odigrani su mečevi za treće mesto i za titulu šampiona "jubilarca".

U meču za treće mesto Prosklad je savladao Preporod rezultatom 5:3, dok je u velikom finalu pobednik bio poznat tek posle penala. Pobednik ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira je ekipa "Kraljevina Srbija" koja je posle 1:1 u regularnom delu bila spretnija i srećnija u izvođenju penala (4:3) od LPC Vila Vesta.

Šampionska ekipa je dobila medalje, prelazni pehar, kao i novčanu nagradu u iznosu od 120.000 dinara.

"Kraljevina Srbija" pobednik 10. Vidovdanskog turnira u malom fudbalu

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Boris Bodonji (LPC Vila Vesta), najbolji strelac je bio Stevo Kopanja (Kraljevina Srbija), po oceni organizatora najbolje branio Milan Sekulić (Kraljevina Srbija).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 12107
Povezane teme

novi žednik

vidovdanski turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.