Komentara: 11
Pregleda: 2071

Košarka: Šok poraz Spartaka za novo razočaranje

11.03.2018. u 13:34h
Izvor: Subotica.com
Malo je reći da je Spartakova podrška sinoćnji meč napustila razočarana, pre svega zbog rezultata, ali koji je svakako posledica vrlo loše igre, pogotovo u prvom poluvremenu. Ovaj put opravdanja se ne mogu tražiti u zdravstvenom faktoru, sinoć u Spartaku jednostavno nikome nije bio dan i poraz je bio neminovan.
Košarka: Šok poraz Spartaka za novo razočaranje

Košarkaši Spartaka razočarali su svoju publiku ubedljivim porazom od Radničkog, iako su pre meča važili za favorite. Izuzetno loše prvo poluvreme za "golubove", sa puno grešaka u napadu i očajnim šutom za tri poena napravilo je dovoljnu štetu da ona bude do kraja nenadoknadiva. Gosti su iskoristili priliku, vešto čuvali prednost koja je u jednom momentu bila i neverovatnih 25 poena, te bez većih problema zabeležili pobedu u Subotici, na iznenađenje možda i njih samih.

Po ko zna koji put po završetku meča, otvorivši dušu pred novinarima, šef struke Spartaka nije mogao da sakrije razočaranost nastupom njegovih pulena, zaključivši još jednom da su se desile stvari koje on jednostavno ne razume, bez obzira što je utisak pre meča, kao i nebrojeno puta ranije, bio totalno drugačiji, uzevši u obzir dobar rad na treninzima. Bez dobrog objašnjenja su i igrači, nema se šta reči posle ovakvog izdanja.

Spartak – Radnički 64:76 (13:22, 11:25, 25:22, 15:7)

Spartak: Jovanović 10, Gazibegović S. , Nikolić 9, Pejić 2, Lučić, Kojović 4, Sladoje 3, Gazibegović V. 11, Kuridža, Šajin 11, Barna 7, Karadžić 7.

Radnički: Jovanović 19, Lalović 8, Luković, Milisavljević 2, Popović, Pavlović 9, Ristić, Demčešen 4, Tomašević, Beader 9, Kolman 25.

Do kraja KLS ostalo je da se odigra još četiri kola, Spartak će u narednom gostovati Dinamiku, zatim dočekati Metalac i Vojvodinu, dok će za kraj i definitivni oproštaj od sezone (za zaborav) biti duel protiv Borca u Čačku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 2071
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.