Komentara: 0
Pregleda: 5033
Foto

Kongresni hotel "Galleria" obeležio desetogodišnjicu uspešnog poslovanja

11.09.2017. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
Internacionalni hotelsko-kongresni i poslovni centar "Galleria" u Subotici, obeležio je desetogodišnjicu poslovanja nizom aktivnosti i događaja. Ovaj poslovni kompleks deo je nemačke kompanije "Phiwa" d.o.o. i predstavlja jednu od najvećih investicija ove firme u Srbiji.
Kongresni hotel "Galleria" obeležio desetogodišnjicu uspešnog poslovanja

Osnovana avgusta 2002. godine u Subotici, kompanija "Phiwa" d.o.o. se bavi investiranjem, izgradnjom, nekretninama, trgovinom, logistikom i ugostiteljskom delatnošću, te se u sklopu firme nalaze logistički centri u Subotici, Senti i Zrenjaninu. Kompaniju odlikuje korektno i pošteno poslovanje, kao i negovanje dobrih odnosa sa opštinama i klijentima, što je čini pouzdanim i omiljenim partnerom već dugi niz godina.

Najveća investicija ove firme u Srbiji, upravo je Kongresni hotel "Galerija" sa četiri zvezdice, koji se nalazi u samom srcu Subotice. Hotel je otvoren u junu 2007, a sa radom je počeo 31. avgusta iste godine. Od tada je bio nagrađivan nebrojeno puta, a najznačajnija priznanja su potvrda na hotelskom pretraživaču "Trivago" za najbolje ocenjeni hotel u Srbiji 2014. godine, u kategoriji do četiri zvezdice, od strane gostiju na booking sajtovima, kao i preporuka prestižnog Njujork Tajmsa, prema kojem su hotel i njegov wellness centar uvršćeni u top 50 destinacija na svetu koje treba obići. Osim toga, gotovo svake godine, hotel je dobitnik nagrade od lokalne samouprave, kako za najbolju popunjenost i tako i za broj noćenja.

Hotel "Galleria" je jedini kongresni hotel u regionu, te je Subotica 2012. godine proglašena za šestu kongresnu destinaciju u Srbiji. Zbog svojih sedam kongresnih sala, nazvanih po evropskim gradovima, idealan je izbor za održavanje poslovnih skupova, sastanaka, konferencija, pa sve do velikih kongresa, s obzirom na to da najveća sala "Rim" može da ugosti i do 400 osoba.

Kongresni hotel "Galleria" obeležio desetogodišnjicu uspešnog poslovanja

Tako je "Galleria" postala najpogodniji hotel u regionu za takozvani MICE (Meetings, Iniciatives, Conferences, Events) turizam, što su potvrdile brojne domaće, ali i strane kompanije, koje su u ovom poslovnom centru održale forume, konferencije i kongrese. Među njima su NIS, Imlek, Continental, Simens, Swarovski, Galenika, ABS Holding, ProCredit banka, Erste banka, Nestle, Coca Cola, Victoria group, Audi, Bosch, Calsberg group, British American Tobacco i mnoge druge. Takođe, hotel je organizator i učesnik brojnih sajmova, poput sajmova venčanja, zdravlja, poljoprivrede, socijalne zaštite, te mu je poslovanje na tržištu u Srbiji i regionu, dovodilo goste sa svih strana, ali i nosioce najviših državnih funkcija naše i okolnih zemalja.

Osim MICE turizma, na visokom nivou razvijen je i dentalni turizam, a sve zahvaljujući stomatološkom centru "Nordent" iz Subotice, koji u prostorijama hotela ima polikliniku sa najsavremenijom tehničkom i tehnološkom opremom, i medicinskim osobljem koje sa pacijentima razgovara na maternjem jeziku, iz kojeg god dela sveta da su došli.

Kongresni hotel "Galleria" obeležio desetogodišnjicu uspešnog poslovanja

Pored poslovnih, hotel "Galleria" neguje i kulturno-zabavne manifestacije, te su u Balskoj sali za svečanosti ili Atriumu hotela nastupali brojni estradni umetnici, poput Sergeja Ćetkovića, Hari Mata Harija, Vlade Georgijeva, Goce Tržan, Saše Matića i Romane. Takođe, hotel svake godine obeležava Dan zaljubljenih, Dan žena i doček Nove godine, te je omiljena destinacija za ovakav tip proslava.

Kongresni hotel "Galleria" obeležio desetogodišnjicu uspešnog poslovanja

Desetogodišnjicu postojanja i rada, Kongresni hotel "Galleria" obeležio je nizom aktivnosti i događaja. Kako bi simbolično obeležili ovaj veliki datum u kalendaru, na dan otvaranja, 31. avgusta, upriličeno je iznenađenje za sve goste koji su noćili u hotelu. Potom je 5. septembra organizovan koktel za sve dobavljače, kako bi im rukovodstvo hotela zahvalilo na dugogodišnjoj saradnji i poverenju.

Centralna proslava jubileja za sve kupce i VIP goste bila je u petak, 8. septembra, u Balskoj dvorani, a iz menadžmenta hotela kažu da je bilo oko 150 zvanica.

Kongresni hotel "Galleria" obeležio desetogodišnjicu uspešnog poslovanja

- Proslavu je obeležio tradicionalni duh ovog podneblja, dok su se za svečanu večeru služili različiti specijaliteti. Za muziku i dobro raspoloženje bio je zadužen Zvonko Bogdan sa tamburaškim ansamblom Ravnica, a tokom svečane večere, gosti su imali priliku da uživaju u jedinstvenoj glumačkoj izvedbi operske pevačice Alenke, kao i uz bend Gabora Bunforda – rekli su iz menadžmenta hotela "Galleria".

Kongresni hotel "Galleria" obeležio desetogodišnjicu uspešnog poslovanja

Na samom kraju, ali ne i manje važno, hotel je juče organizovao "Family day" za svoje zaposlene i njihove porodice, tako što će se jubilej proslaviti brojnim aktivnostima i takmičenjem u prirodi, uz predaju nagrada najzaslužnijim.

Na ovom linku možete pogledati aktivnosti koje su se dešavale u prethodnom periodu u hotelu Galleria.

Sponzorisani sadržaj
VIP veče povodom 10-ogodišnjice rada VIP veče povodom 10-ogodišnjice rada VIP veče povodom 10-ogodišnjice rada VIP veče povodom 10-ogodišnjice rada VIP veče povodom 10-ogodišnjice rada VIP veče povodom 10-ogodišnjice rada VIP veče povodom 10-ogodišnjice rada VIP veče povodom 10-ogodišnjice rada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5033

Povezana vest

Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

godišnjica

obeležavanje godišnjice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.