Komentara: 6
Pregleda: 5896
Foto

"Konferencija beba" okupila najmlađe Subotičane

06.09.2019. u 12:52h
Izvor: Subotica.com
"Konferencija beba", koja se održava u okviru "Zavičajnih dana", i ove godine okupila je brojne učesnike, naše najmlađe sugrađane i njihove roditelje.
"Konferencija beba" okupila najmlađe Subotičane

"Konferencija beba" se u našem gradu održala peti put, a cilj organizatora je da sadržaje prilagode svim generacijama, kao i da promoviše značaj podizanja nataliteta u našoj zemlji.      

Naše programske aktivnosti pokušavamo da prilagodimo svim kategorijama stanovništva, svim uzrastima, od beba do najstarijih - objasnio je Borivoje Vukajlović, predsednik Saveza srpskih udruženja Severnobačkog okruga.

I ove godine tate su se nadmetale u presvlačenju beba, a najbrži je bio Novica Vasić, koji je svog naslednika Sretena presvukao za 12,5 sekundi.

- Ovo je jedna jako lepa manifestacija i drago mi je da smo učestvovali. Trebalo bi da bude više ovakvih događaja u našem gradu - kaže tata Novica.

"Konferencija beba" okupila najmlađe Subotičane

"Konferencija beba" okupila najmlađe Subotičane

Bebe su se takmičile u ispijanju mleka ili vode, a flašicu je najbrže ispraznila Melanija Krstić, jedna od nedavno rođenih četvorki.

- Ovo je zaista zanimljivo takmičenje, puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja - kratko će tata Mladen.

Na takmičenju u puzanju najbrža beba bio je Uroš Medić. Mihajlo Zurovac, sa samo tri meseca, kao najmlađa beba proglašen je za gradonačelnika, a Luka Peša je prvi potpredsednik.

"Konferencija beba" okupila najmlađe Subotičane

U okviru "Zavičajnih dana" dodeljuje se plaketa najbrojnijoj porodici, a ona je ove godine pripala porodici Krstić koja ima petoro dece - najstarijeg Vasilija i četvorke Melaniju, Dimitrija, Božidara i Zaharija.

Izvor: Subotica.com
Zavičajni dani 2019 - Konferencija beba Zavičajni dani 2019 - Konferencija beba Zavičajni dani 2019 - Konferencija beba Zavičajni dani 2019 - Konferencija beba Zavičajni dani 2019 - Konferencija beba Zavičajni dani 2019 - Konferencija beba Zavičajni dani 2019 - Konferencija beba Zavičajni dani 2019 - Konferencija beba
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5896
Povezane teme

zavičajni dani

konferencija beba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.