Komentara: 2
Pregleda: 6954

Koncerti i predstave na Letnjoj pozornici u julu

01.07.2019. u 14:03h
Sponzorisani sadržaj
Ovog meseca, program na Letnjoj pozornici otvara koncert Lexington benda koji će se održati u sredu, 3. jula, dok će se ove i naredne subote, na pozornici pod vedrim nebom igrati dve predstave "Scene iz bračnog života" i "Šta me snađe".
Koncerti i predstave na Letnjoj pozornici u julu

Jedan su od najpopularnijih pop bendova u Srbiji i regionu, Lexington bend održaće koncert na Letnjoj pozornici u sredu, 3. jula, s početkom u 20 časova i 30 minuta.

Bend je osnovan 2004. godine, a svoj prvi album izdali su 2010. godine. Među najvećim hitovima, po kojima su prepoznatljivi, nalaze se pesme "Dobro da nije veće zlo", "Miris karmina", "U srce udaraj", "Donesi" i mnoge druge.

Koncerti i predstave na Letnjoj pozornici u julu

Povodom stogodišnjice od rođenja najvećeg švedskog reditelja Ingmara Bergmana, u subotu, 6. jula, na pozornici pod vedrim nebom igraće se njegova pozorišna predstava "Scene iz bračnog života", s početkom u 20 časova i 30 minuta.

Predstava donosi priču o supružnicima Johanu i Marijani, koji su u braku 10 godina. Oni žive udoban život, imaju dve ćerke i uspeh na profesionalnom i privatnom planu. Johan je profesor primenjene psihologije, a Marijana advokat za razvode. Njihova veza, koja spolja deluje idealno, razbija se u paramparčad kada se Johan zaljubljuje u mladu Paolu.

Predstavu je režirala Ana Tomović, a u njoj igraju Tamara Krcunović i Miloš Timotijević.

Koncerti i predstave na Letnjoj pozornici u julu

Naredne subote, 13. jula, takođe s početkom u 20 časova i 30 minuta, igraće se predstava "Šta me snađe", u kojoj glavnu ulogu tumači jedna od naših najpopularnijih glumica, Anđelka Prpić.

U predstavi, Anđelka tumači lik Jovanke Joke Jakovljević, bankarke stare 32 godine, koja pokušava da izgradi karijeru onim što ima, ponajmanje pameću i znanjem, u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno, našla se pred dilemom - čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Kako takvu dilemu ne može da razreši sama, čitava vojska likova joj pristiže u pomoć, stvarajući još veću konfuziju u njenoj "praznoj" glavi, dok direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu.

Dramski tekst za ovu komediju, potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a režija je poverena proslavljenom glumcu, muzičaru i reditelju Branku Đuriću Đuri.

Koncerti i predstave na Letnjoj pozornici u julu

Cena ulaznice za koncert Lexington benda iznosi 1.000 dinara, za predstavu "Scene iz bračnog života" 800 dinara, dok za predstavu "Šta me snađe" 900 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Tickets-a, onlajn ili u knjižari Laguna, OMV pumpi i Exclusive Change 5 menjačnici u marketu Roda, kao i u vinotekama Vinarije "Zvonko Bogdan" (Vinoteka 1 u ulici Matije Korvina 12, kontakt: 024/553-242 i Vinoteka 2 u Rudić ulici 1, kontakt: 024/600-616).

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6954

Povezana dešavanja

Povezane teme

koncert

letnja pozornica

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.