Komentara: 1
Pregleda: 1467
Foto

Koncert operske muzike za najstarije sugrađane

13.10.2020. u 13:05h
Izvor: Subotica.com
Dvorište Doma "Dudova šuma" u subotu uveče bilo je podijum Nataše Tasić Knežević, solistkinje opere Srpskog narodnog pozorišta, i Saše Kneževića, pijaniste Baletske škole "Dimitrije Parlić", koji su za naše najstarije sugrađane održali koncert operske muzike.
Koncert operske muzike za najstarije sugrađane

Korisnici usluga Doma "Dudova šuma" su i ovoga puta imali priliku da sa svojih balkona i prozora prate nastup operske dive, a pre samog početka koncerta pozdravio ih je i Miloš Nikolić, član Gradskog veća iz oblasti obrazovanja i kulture.

Koncert operske muzike za najstarije sugrađanePo rečima Nenada Ivaniševića, direktora Gerontološkog centra, koncert je upriličen ne samo da bi na kvalitetan način ispunio vreme korisnicima Doma, već i kao zahvala na strpljenju i snazi koju su pokazali za sve ovo vreme koje i dalje provode u izolaciji.

- Na ovaj dan (10. oktobar) se u svetu obeležava i Svetski dan mentalnog zdravlja, a poznato je i da određena svojstva muzike utiču na naše telo i um. Svaki dan treba odvojiti jedan deo vremena i posvetiti ga slušanju muzike, jer ona može pozitivno da utiče na mentalno stanje. Naučnici su utvrdili da je i samo pet minuta slušanja muzike dovoljno da osoba bude srećna - rekao je Ivanišević.

Koncert operske muzike za najstarije sugrađane

Izvor: Subotica.com
Koncert operske muzike Koncert operske muzike Koncert operske muzike Koncert operske muzike Koncert operske muzike Koncert operske muzike Koncert operske muzike Koncert operske muzike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1467
Povezane teme

koncert

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

miloš nikolić

opera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.