• Pregleda: 7404

Kompanija "Joviste" otvorila salon laminata

U novootvorenom salonu laminata, koji se nalazi na adresi Sarajevska 44/D, u ponudi se nalaze laminati vrhunskog kvaliteta nemačkih proizvođača "Swiss Krono" i "Kronospan". Povodom otvaranja salona, svaki kupac ostvaruje 10 posto popusta na celokupan asortiman.
Kompanija "Joviste" otvorila salon laminata

Nakon nedavnog otvaranja drugog maloprodajnog objekta na Paliću, Kompanija "Joviste" nastavila je trend da u svom asortimanu ima kvalitetne proizvode vrhunskog kvaliteta, pa se tako u novootvorenom salonu mogu naći laminati nemačkih proizvođača "Swiss Krono" i "Kronospan".

- "Joviste" laminati predstavljaju spoj kvaliteta, funkcionalnosti i stila, a u ponudi se nalaze laminati raznih debljina, od 8 do 14 milimetara, kao i sav prateći program - poručuju iz kompanije.

Kompanija "Joviste" uspešno posluje od 2007. godine, a osnovna delatnost joj je proizvodnja i ugradnja PVC i ALU stolarije standardnih i vanstandardnih mera. Pored proizvodnog pogona i stovarišta na adresi Sarajevska 44/D, od danas imaju i salon laminata, a kao krunu decenije poslovanja, kompanija je prošle godine otvorila proizvodni pogon na Paliću, koji se prostire se na oko 2.500 kvadrata.

Danas "Joviste" zapošljava preko 100 ljudi, a iz kompanije ističu da u odličnim infrastrukturnim i tehničkim uslovima i uz prave partnere grade fabriku za ponos.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

1
Taca Odgovori
Drago mi je da im lepo ide i da se šire, ali bi bilo bolje da malo adaptiraju cene i za džep subotičana. Nismo mi (još) Evropa...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.