Komentara: 4
Pregleda: 15800
Foto

Kompanija "Joviste" otvorila maloprodajni objekat na Paliću

04.04.2019. u 16:01h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija "Joviste" danas je na Paliću otvorila drugi maloprodajni objekat, koji se nalazi u okviru proizvodnog pogona na adresi Horgoški put 81. Tom prilikom gosti su obišli radni prostor i upoznali se sa akcijama i planovima kompanije u narednom periodu. Za kupce danas važi popust od 10 odsto.
Kompanija "Joviste" otvorila maloprodajni objekat na Paliću

Subotička kompanije, jedna je od inovativnijih u branši, strpljivo osluškuje potrebe tržišta i svojim kupcima daje najbolje. U prilog inovativnosti, prilikom otvaranja maloprodajnog objekta prezentovan je prvi "pametan prozor" (Smart window) na čijem razvoju još od prošle godine rade stručne službe kompanije "Joviste".

Pre nepunih mesec dana "Joviste" je promovisalo svoju akademiju koja ima za cilj da zaposlenima pomogne da steknu znanja i veštine neophodna da kupcima pomogne na najbolji način.

Kompanija "Joviste" otvorila maloprodajni objekat na Paliću

- Kompanijske vrednosti su da su naši zaposleni na prvom mestu. Zašto? Samo zadovoljni i lojalni zaposleni će voditi brigu o našim klijentima, jer samo ako vodite brigu o klijentima bolje od konkurencije, vi imate sigurnu budućnost - rekao je Siniša Mišanović, vlasnik kompanije "Joviste" - Upravo zbog brige o kupcima odlučili smo se da naše proizvode približimo kupcima, te smo pored postojećeg maloprodajnog objekta u Subotici obezbedili i na Paliću mesto gde u miru i u blizini naših stručnjaka možemo kupcima pružiti najbrže i najbolje stručne konsultacije pre izbora stolarije.

Mišanović je presrećan jer se vizija moderne i profitabilne kompanije ostvaruje, a uveren je da će godine pred nama još više dovesti do izražaja ovu činjenicu.

- Danas mi je puno srce, posle više od decenije predanog rada i neprospavanih noći, supruga Biljana i ja smo uspeli da izgradimo kompaniju u koju zaposleni dolaze sa radošću, kupci je cene, a konkurencija respektuje. Moja vizija se ostvaruje. Već sada vidim kompaniju iz moje mašte, kompaniju u koju verujem i kompaniju koja će postati lider u regionu. - ponosno ističe prvi čovek kompanije.

Kompanija "Joviste" otvorila maloprodajni objekat na Paliću

"Joviste" danas zapošljava preko 80 ljudi, a ističu da u odličnim infrastrukturnim i tehničkim uslovima i uz prave partnere grade fabriku za ponos.

- Naša najveća snaga danas su naših zaposleni, sa najsavremenijom CAD-CAM opremom, 2.500 kvadratnih metara novog halskog prostora sa podnim grejanjem, sa najboljim informacionim sistemima u branši. uz pomoć integrisanog sistema menadžmenta spremni smo da dnevno isporučimo preko 350 kvalitetnih jedinica. I to ne bilo kakavih jedinica, već jedinica koje gradimo zajedno sa našim nemačkim partnerima: REHAU profili, GU okovi i CE glas staklo-paketi iz Mađarske. - dodaje Mišanović - Možemo sa ponosom reći da zadovoljavamo kriterijume najzahtevnijih tržišta. Uvereni smo da naše vreme tek dolazi. Za par godina ućićemo u novi investicioni talas, čime zaokruzujemo naš strateški plan, a sada samo mogu reći da ćemo imati fabriku za ponos!

Kompanija "Joviste" pripremila je za sugrađane još jedno iznenađenje. U subotu, na Paliću, biće podignut balon, koji će omogućiti najsrećnijima da sa pedesetak metara visine razgledaju Palić i okolinu.

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje maloprodajnog objekta kompanije "Joviste" na Paliću Otvaranje maloprodajnog objekta kompanije "Joviste" na Paliću Otvaranje maloprodajnog objekta kompanije "Joviste" na Paliću Otvaranje maloprodajnog objekta kompanije "Joviste" na Paliću Otvaranje maloprodajnog objekta kompanije "Joviste" na Paliću Otvaranje maloprodajnog objekta kompanije "Joviste" na Paliću Otvaranje maloprodajnog objekta kompanije "Joviste" na Paliću Otvaranje maloprodajnog objekta kompanije "Joviste" na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 15800

Povezano dešavanje

Povezane teme

joviste

pvc

pvc stolarija

siniša mišanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.