Komentara: 10
Pregleda: 10245
Foto

Osnovana "Joviste Akademija"

05.03.2019. u 13:15h
Sponzorisani sadržaj
Biljana i Siniša Mišanović, vlasnici kompanije "Joviste", juče su svečano predstavili i pustili u rad kompanijsku školu za zaposlene pod nazivom "Joviste Akademija".
Osnovana "Joviste Akademija"

Kompanija "Joviste" već više od deceniju strpljivo i uporno gradi svoj brend, ali i neprestano iznenađuje svojim idejama i novinama. Tako je juče otvorena kompanijska škola pod nazivom "Joviste Akademija", čiji cilj i zadatak je objasnio vlasnik Siniša Mišanović, koji je zajedno sa suprugom Biljanom, danonoćno radio kako bi doveli kompaniju na današnji nivo.

- Video sam da nas poslovi prevazilaze, te sam s moćnom idejom u džepu, krenuo da tražim saradnike koji će mi pomoći da trasiramo put i napravimo strategiju za dostizanje cilja koji sam stavio na papir. Kada imate žarku želju da nešto napravite, onda pokušavate da privučete u svoj život sve ono što vam treba da biste to i realizovali. Tako se i meni desilo. Sreo sam najpre čoveka, koji je moju želju s cedulje pretvorio u Viziju kompanije. Prvo smo uradili redizajn logoa kompanije, a potom i prvi Biznis plan. Pošto smo u pregovorima sa nemačkim "Rehauom" oko snabdevanja PVC profilima, ispričali smo našu viziju i planove, a oni su nas potakli i vrlo brzo smo napravili prvi Strateški plan za pet godina. Glavni zadatak je profesionalizacija kompanije i formiranje menadžerskog tima. U traganju za kadrovima, obavili smo mnogo razgovora, a tim smo kompletirali tek nakon dve godine iscrpnog traženja. Tu sam uočio veliki problem, jednostavno nema kadrova, pogotovo u našoj bransi - objasnio je Mišanović.

Osnovana "Joviste Akademija"

Kompanija "Joviste" se u svojoj Strategiji opredelila za saradnju sa najboljima, odnosno "Rehau", "GU" i "CE glass". U toj razmeni znanja, predstavnici kompanije "Joviste" boravili su jesenas u "Rehau Akademiji", što je iniciralo da i "Joviste" krene istim putem.

Negde sam pročitao izjavu pokojnog izraelskog premijera Simona Pereza, da zaposleni treba šest sati da rade, a dva sata da uče, dok učenici i studenti treba šest sati da uče, a dva sata da imaju praktičnu obuku. "Joviste" je svojim planovima proklamovalo da se pet dana u nedelji radi, dok će se šesti dan učiti i tako smo došli do "Joviste Akademije" - istakao je vlasnik kompanije, dodajući da "Joviste Akademija" pruža mogućnost svojim zaposlenima da se uz rad permanentno obrazuju, kako bi unapredili veštine neophodne za kvalitetnije obavljanje posla, dali veći doprinos napretku kompanije, a samim time i doprinos razvoju društva. - To nije samo marketinška atrakcija i izdizanje vrednosti kompanije, već će naši kadrovi sa tim dodatnim obrazovanjem i veštinama biti cenjeniji, a u slučaju potrebe za promenom radnog okruženja, mnogo traženiji uz veću cenu. Takođe, svi polaznici će na kraju poslovne godine dobiti diplome sa odslušanim temama.

Osnovana "Joviste Akademija"

Pored svečane promocije, juče je održana osnivačka Skupština i izbor tela za "Joviste Akademiju", a potom je usledio i celodnevni trening za zaposlene. Predavači su bili prof. dr Dragan Škobalj, na temu energetske efikasnosti, Siniša Mišanović i Milorad Radulović iz kompanije "Joviste" koji su govorili o istoriji i viziji kompanije, Predrag Vasiljević koji je predstavio "Rehau" PVC sisteme, Stanislav Jokić koji je govorio o "GU" okovima, Đula Čik o staklo paketima kompanije "CE glass", dok je o digitalnom marketingu govorio Branimir Cigale iz firme "Posh 33".

Za kraj, iz kompanije "Joviste" su nastupili Mirjana Marjanović s temom kako prodavati stolariju i Mario Mozer koji je govorio o montaži stolarije. Planirano je da "Joviste Akademija" vredno radi svake nedelje.

Osnovana "Joviste Akademija"

Sponzorisani sadržaj
Prva Joviste Akademija Prva Joviste Akademija Prva Joviste Akademija Prva Joviste Akademija Prva Joviste Akademija Prva Joviste Akademija Prva Joviste Akademija Prva Joviste Akademija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 10
Pregleda: 10245
Povezane teme

energetska efikasnost

joviste

pvc stolarija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.