Komentara: 6
Pregleda: 2278

Koalicija "Moramo": Počelo prikupljanje potpisa za predsedničku kandidaturu prof. dr Biljane Stojković

07.03.2022. u 15:12h
Izvor: Subotica.com
Koalicija "Moramo": Počelo prikupljanje potpisa za predsedničku kandidaturu prof. dr Biljane Stojković

Prikupljanje potpisa podrške za predsedničku kadnidaturu prof. dr Biljane Stojković počelo je  danas, 7. marta, na više od 60 lokacija širom Srbije i trajaće do 10. marta. Na teritoriji Grada Subotice u sredu i četvrtak (9. i 10. mart) biće na  četiri lokacije - u Šantićevoj 25, kao i u mesnim zajednicama na na Paliću (Splitska aleja 1), u Hajdukovu (Borisa Kidriča 30) i Bajmoku (Trg Maršala Tita 1).

- MORAMO, da omogućimo život dostojan čoveka! Svaki vaš potpis vredi jedno drvo. Svaki vaš potpis vredi jednu sačuvanu kuću.  Svaki vaš potpis vredi jedan dan proveden na suncu.  Svaki vaš potpis vredi jedan radni dan poštovanog radnika.  Svaki vaš potpis je za zemlju, vazduh, vodu i slobodu - poručuju iz koalicije "Moramo". - Profesorka Biljana Stojković je predsednička kandidatkinja koalicije MORAMO i Skupštine slobodne Srbije. Kao predsednica vodiće Srbiju u Evropsku uniju najkraćim putem i uspostaviće veliki dogovor sa Zapadom. Zalagaće se za „ustavni patriotizam“, solidarnost, prava radnika, ljudska i manjinska prava, poštovanje i uvažavanje svih razlika, kvalitetno i svima dostupno obrazovanje i zdravstvo i zaštitu životne sredine.

Za njihovu kandidatkinju ističu da je profesorka na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, naučnica i eminentna stručnjakinja u svojoj oblasti.

- Prof. Stojković je dugogodišnja aktivistkinja, prva je podigla glas protiv nepravde koja je naneta uzbunjivaču iz Krušika Aleksandru Obradoviću, uvek je bila tu da pruži podršku svim građanima i građankama čija su prava ugrožena i iskrena je borkinja za očuvanje životne sredine - dodaju iz koalicije "Zajedno".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 2278
Povezane teme

predsednički izbori

izbori2022

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.