Komentara: 0
Pregleda: 1800

Karate: Pregršt medalja takmičara Spartak Enpija

29.10.2018. u 14:16h
Izvor: Subotica.com
Karatisti Spartak Enpija u subotu su se takmičili na dva turnira, u Jagodini i Apatinu. Na oba turnira osvojeno je šesnaest medalja, od čega više od polovina najsjajnijih.
Karate: Pregršt medalja takmičara Spartak Enpija

Na međunarodnom memorijalu "Dragoslav Radovanović - Pjer", održanom po osamnaesti put u Jagodini, učestvovalo je preko 700 takmičara iz Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Karate klub "Spartak – Enpi" je osvojio 9 medalja (5 zlatnih, srebrnu i tri bronzane).

Zlatne medalje osvojili su: u katama - Osvald Bendžamin, odnosno u borbama - Uroš Marodić, Nenad Kolar, Ines Barašević i tim pionira (Uroš Marodić, Sergej Pokornić, Nenad Kolar). Srebrnu medalju u katama osvojio je Uroš Marodić, dok su medalje bronzanog sjaja osvojili, u katama Sergej Pokornić i Nađa Stojanović, odnosno u borbama Nađa Cvijin i Sergej Pokornić.

Istog dana u Apatinu održan je još jedan međunarodni turnir koji nosi naziv "Apatinski pobednik", koji je okupio preko 200 takmičara iz Srbije i Republike Srpske. Takmičari KK "Spartak - Enpi" osvojili su ukupno 7 medalja - četiri zlatne, dve srebrne i bronzanu.

Karate: Pregršt medalja takmičara Spartak Enpija

Zlatne medalje osvojili su, u katama - Višnja Horvat, Jovana Stepanović i ekipno pionirke (Jovana Stepanović, Anđelka Stojković, Vanja Džepina), odnosno u borbama Višnja Horvat. Srebrnim medaljama okitili su se Mila Kuzmić i Vanja Džepina, dok je bronzana bila Anđelka Stojković.

Sledećeg vikenda takmičare KK "Spartak-Enpi" očekuje nastup na međunarodnom karate turniru u Odžacima – "Zlatna pesnica 2018".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1800
Povezane teme

karate klub enpi

karate

sportsko borilački klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.