Komentara: 0
Pregleda: 2234

Kamp za buduće ART preduzetnike

20.12.2012. u 10:31h
Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Fondacija za omladinsku kulturu i stvaraštvo „Danilo Kiš“ iz Subotice u saradnji sa Fondacijom Matrix iz Segedina u sklopu projekta „WARC2 - Welcome to Arts and Crafts 2“ („Dobrodošli u svet starih zanata i rukotvorina 2“), koji se sufinansira pod pokroviteljstvom Evropske unije (kroz program IPA prekogranične saradnje Mađarska - Srbija), organizuje trodnevni Kamp za buduće art preduzetnike!
Kamp za buduće ART preduzetnike

Cilj projekta je podsticanje omladinskog preduzetništva, odnosno ohrabrenje mladih ljudi iz ruralnih oblasti da započinju sopstvene umetničke i omladinske projekte koji im mogu obezbediti finansijsku samoodrživost.

Kamp obuhvata trodnevne radionice starih zanata i obuku u oblasti umetničkog preduzetništva. Kamp će se održati od 27. do 29. decembra 2012. godine u Subotici, u Omladinskom klubu „Skladište“ u Subotici. Voditelji radionica su: Sanja Bunford (umetničko preduzetništvo), Biljana Kampel (izrada prirodnih sapuna), Sofija Levai (pustovanje vune), Mirjana Đurić (reciklaža plastičnih kesa), Olgica Buljovčić (izrada ukrasne ambalaže).

Pravo prijave i učešća imaju mladi od 16 do 26 godina iz mesnih zajednica: Bikovo, Tavankut, Bajmok, Stari Žednik, Novi Žednik, Đurđin, Čantavir, Mala Bosna, koji će se na kampu družiti i zajedno učiti sa vršnjacima iz deset mesnih zajednica iz okoline Segedina.

Rok za prijave je 24. decembar 2012. godine. Informacije i prijave: poslati popunjen prijavni list na e-mail: office@danilokis.rs, putem telefona: 024/ 523-566 ili lično u Omladinskom klubu „Skladište“, na adresi Park Ferenca Rajhla 12a, Subotica (zgrada Jadran, 1. polusprat).

Prijavljivanje i učešće na kampu je besplatno, uključujući i hranu i smeštaj.

Pročitajte opis radionica (PDF)

Prijavni formular PDF / WORD

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2234
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

omladinski klub "skladište"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.