Komentara: 0
Pregleda: 2927

Izložba: "Slike" Milice Ružičić sutra u "Skladištu"

12.12.2012. u 18:22h
Izvor: RTV Yueco
U omladinskom klubu “Skladište” Fondacije “Danilo Kiš” sutra će od 19,30 časova biti otvorena izložba “Slike” Milice Ružičić, a nakon toga će biti održano I predavanje.
Izložba: "Slike" Milice Ružičić sutra u "Skladištu"

Milica Ružičić je multimedijalna umetnica, rođena 1979. godine u Beogradu.  Magistrirala je i diplomirala na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu na Odseku za skulpturu, a trenutno je na doktorskim studijama na istom fakultetu. Od 2005. do 2008. godine je saradnica u nastavi na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Samostalno je izlagala u Beogradu, Zagrebu, Beču i Sopotu. Učestvovala na više od 50 grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu, kao i na radionicama u Beogradu, Zagrebu, Salcburgu, Beču, Berlinu, Helsinkiju, Prištini, te rezidencijalnom programu u Njujorku (povodom nagrade za najboljeg mladog vizuelnog umetnika u Srbiji 2004. godine).

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2927
Povezane teme

omladinski klub "skladište"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.