Komentara: 1
Pregleda: 3180

Izložba sitnih životinja u školi Žarko Zrenjanin

18.10.2012. u 15:30h
Izvor: SuMedija
U osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin", krajem prošle sedmice organizovana je izložba sitnih životinja, što je zahvaljujući Udruženju odgajivača sitnih životinja, osnovcima i srednjoškolcima obogatilo manifestacije organizovane povodom Dečije nedelje.
Izložba sitnih životinja u školi Žarko Zrenjanin

Jovanka Tešanović, dipl.def. direktor osnovne i srednje škole "Žarko Zrenjanin" kaže da u okviru Dečije nedelje pored već tradicionalnih prijateljskih veza sa više osnovnih škola u Subotici, Kizur Ištvan, Đuro Salaj, Ivan Goran Kovačić i Jovan Mikić, kao i škola u Tavankutu, organizuju i razna zajednička takmičenja.

- Zajedno sa tim školama, u okviru obeležavanja Dečije nedelje, svake godine organizujemo razna takmičenja i priredbe. Jedna od aktivnosti je organizovana i sa Udruženjem odgajivača sitnih životinja, koji su ove godine odlučili da svojom izložbom deci ulepšaju njihov dan, kaže Tešanovićeva.

Ona ističe da je ta izložba životinjica za decu poseban doživljaj, koji im u školi organizuju i drugim povodima.

- Udruženje je ipak zbog dece organizovalo ovu izložbu, a sličnu pomoć i saradnju imamo i sa Zoološkim vrtom, koji je prijateljska ustanova našoj školi. Sve manifestacije u ZOO vrtu su za našu decu besplatne, kaže direktorica.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3180
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.