• Pregleda: 4021

Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže

U ulici Antona Aškerca biće izgrađena vodovodna i kanalizaciona mreša u delu od Šantićeve prema Kireškom putu u dužini od oko 150 m za oko 15 domaćinstava.
Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže

U proteklih par godina i u narednim godinama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica u saradnji sa gradskom vlašću, prioritet pored kapitalnih, daje i sekundarnim investicijama u cilju obezbeđenja boljih uslova za život svih onih građana koji su bili lišeni osnovnih infrastrukturnih potreba.

Vrednost investicije za vodovodnu mrežu je oko 2 miliona dinara, a za kanalizaciju je oko 1,5 miliona dinara. Investicija se finansira sopstvenim sredstvima JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica.

Izvođač radova za vodovod je DOO „Potiski vodovodi“ Horgoš, a za kanalizaciju je konzorcijum „Javornik – Ingrad – Tehnograd“ Subotica.

Izvor: SuMedija

povezane teme

4
Pera Odgovori
Gradi se i evo voda je poskupela 15%.Sramota jedna!
Marko Odgovori
Zasto su morali izbori da se cekaju da bi se ovo uradilo? Ja ne zelim vlast koja radi samo pred izbore nego onu koja ce da radi u toku svog celog mandata.
Andrea Odgovori
....u cilju obezbedenja boljih uslova za zivot,kako ovo lepo zvuci.
dokle Odgovori
Sopstvenim, to jest našim parama finansiraju kanalizaciju za petnaest domaćinstava, a svi ćemo plaćati sve veće i veće račune i dalje lišeni osnovnih potreba!!!! Dokle!?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.