• Pregleda: 6022

Izbeljivanje zuba po akcijskim cenama u NorDent-u

Izbeljivanje zuba je danas jedna od najtraženija usluga u svetu savremenih dentalnih usluga, koja može bitno uticati na kvalitet života koji je vezan za estetiku osmeha. Upravo iz tog razloga, do kraja juna u Stomatološkom centru NorDent, pod sloganom "Neka Vaši zubi zablistaju jače od letnjeg sunca", obezbeđeno je profesionalno izbeljivanje zuba po akcijskim cenama.
Izbeljivanje zuba po akcijskim cenama u NorDent-u

Prema rečima dr Daniele Prvulović, opšteg stomatologa Stomatološkog centra NorDent, metoda izbeljivanja zuba je bezbolan proces koji traje oko 45 minuta, uz korišćenje najsavremenijih gelova i moćne akceleratorske lampe za izbeljivanje, koja koristi kombinovanu tehniku halogene, led i ultrazvučne metode ubrzavanja procesa izbeljivanja. 

Jedan od preduslova za sam proces izbeljivanja zuba je profesionalno čišćenje zuba, uklanjanje mekih i tvrdih zubnih naslaga, a pre početka izbeljivanja, potrebno je fotografski uz odgovarajući ključ boja zuba, utvrditi početnu nijansu zuba, kako bi se nakon obavljenog tretmana izbeljivanja uporedili rezultati.

- Trajnost dobijene nijanse nakon procesa izbeljivanja zuba zavisi prevashodno od navika u ishrani i pušenja. Kontrolisano izbeljivanje zuba od strane profesionalaca, sa proverenim preparatima i izbegavanjem kafe, čaja, crnog vina i cigareta, dovešće do dugotrajnog "holivudski" belog osmeha i zadovoljnih i nasmejanih pacijenata - objasnila je dr Prvulović.

Za više informacija i zakazivanje termina možete pozvati na telefon 024/561-112 ili se informisati putem sajta Stomatološkog centra NorDent.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

2
TajSam Odgovori
Da li je neko izbeljivao zube u Nordentu i kako je zadovoljan?
Suboticanin LJuti Odgovori
e pa sad
odreci se kafe, crnog vina ...
za rad tzv holivudskog osmeha je stvarno glupost i snobizam
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.