Komentara: 0
Pregleda: 3621

IPA projekat Ekonomskog fakulteta

22.05.2012. u 15:20h
Izvor: RTV Yueco
Ekonomski fakultet Subotica učestvuje u IPA prekograničnom projektu sa dva preduzeća iz susedne Mađarske, čija je vizija da izradi softversko rešenje bazirano na pozitivnim iskustvima, koje će pomoći mikro i malim preduzećima da sami, uz pomoć postojećih resursa, uvedu i održavaju sistem kvaliteta. Pravilnim korišćenjem softvera podstaći će se i olakšati realizacija zahteva definisanih standardom ISO 9001 kao i njihovo prihvatanje na svim nivoima organizacije.
IPA projekat Ekonomskog fakulteta

Specifični ciljevi projekta su razmena informacija o trenutnoj situaciji u vezi sistema za upravljanje kvalitetom među partnerima, razvoj dvojezičnog softvera, organizovanje obuke za mala i srednja preduzeća, kao i sprovedena sertifikacija za primenu standarda ISO 9001.

Upravljanje kvalitetom je uvek veliko administativno opterećivanje za svako preduzeće. Novi softver dobro će doći firmama u operativnom radu, a osim toga olakšaće uvođenje sistema kvaliteta ISO 9001.

Izradom i primenjivanjem softvera pozitivno će se uticati na poboljšanje poslovnih procesa, porast efikasnosti, povećanje prihoda i povećanje zadovoljstva klijenata.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3621
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.