Komentara: 0
Pregleda: 7570

"Gomex" prodavnice rade redovno i dopunjavaju zalihe u skladu sa potrebama tržišta

16.03.2020. u 16:13h
Sponzorisani sadržaj
"Gomex" prodavnice rade redovno i dopunjavaju zalihe u skladu sa potrebama tržišta

Svi "Gomex" maloprodajni objekti će i u vreme vanrednog stanja raditi po redovnom radnom vremenu i na uobičajeni način, saopštila je ova kompanija, navodeći da se snabdevanje prodavnica vrši uobičajeno

- Cene proizvoda će ostati stabilne i u skladu sa Odlukom vlade Republike Srbije o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme od 15.03.2020. godine. Trenutna nestašica nekog pojedinačnog proizvoda u policama je posledica naglog povećanja prodaje, nastale zbog nepotrebnog stvaranja kućnih zaliha, a ne zbog nestašice bilo kog proizvoda. - objašnjavaju situaciju

Higijenske mere u prodavnicama "Gomex" maloprodaje podignute su na najviši nivo i neke od mera imaju, ili će imati,  posledice po uobičajeni način usluživanja potrošača i zato mole kupce za razumevanje.

- Svoje dalje korake usklađivaće sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije, o čemu će cenjeni potrošači biti redovno obaveštavani. - ističu u "Gomexu"

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 7570
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.