Komentara: 5
Pregleda: 3595
Foto

Gerontološki centar primer dobre prakse u realizaciji evropskih projekata

07.05.2018. u 16:52h
Izvor: TV Subotica
Projektni tim Gerontološkog centra protekle subote održao je predavanje pod nazivom „Izazovi ključna rešenja – aplikacije na Evropski projekat“, sa ciljem da polaznicima specijalističkog programa predstavi svoja dosadašnja iskustva u realizaciji projekata.
Gerontološki centar primer dobre prakse u realizaciji evropskih projekata

Fond „Evropski poslovi“ Vlade AP Vojvodine, četvrtu godinu zaredom organizuje specijalistički program „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“ putem kojeg zaposleni u Pokrajinskoj vladi i lokalnim samoupravama stiču neophodna iskustva o mogućnostima apliciranja na evropske projekte. Grad Subotica predložio je Gerontološki centar je kao primer dobre prakse u realizaciji evropskih projekata.

- Gerontološki centar već godinama radi evropske projekte i ima dobar tim ljudi koje je uspeo da zadrži, što mislim da je veoma važno. Upravo realizujemo četvrti evropski projekat, ukupne vrednosti preko milion evra, i naša ideja jeste da, kao što nama Pokrajinska vlada kroz svoje Sekretarijate pomaže, isto tako mi bilo kome i bilo kako na teritoriji AP Vojvodine pomognemo svojim znanjem, što upravo danas i radimo, odnosno delimo svoje znanje - rekao je Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra Subotica.

Gerontološki centar primer dobre prakse u realizaciji evropskih projekata

Cilj ovakvih predavanja je da se polaznici specijaličkog programa upoznaju sa primerima dobre prakse u realizaciji projekata Evropske unije.

- Program traje 13 nedelja, a svakog petka i subote predavanja se održavaju na univerzitetu. Jedna od novina jeste da smo uveli dve terenske posete i ovo je naša druga poseta, kako bi se polaznici kroz primere dobre prakse upoznali sa izazovima i iskustvom kroz koje su njihove kolege prošle, kada su u pitanju projekti iz Evropske unije - objasnila je Jelena Tošković, ispred Fonda „Evropski poslovi“.

Gerontološki centar primer dobre prakse u realizaciji evropskih projekata

Specijalistički program sprovodi Educons Univerzitet u saradnji sa Fondom „Evropski poslovi“ AP Vojvodine.

Izvor: TV Subotica
Obuka za IPA projekte Obuka za IPA projekte Obuka za IPA projekte Obuka za IPA projekte Obuka za IPA projekte Obuka za IPA projekte Obuka za IPA projekte Obuka za IPA projekte
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3595
Povezane teme

gerontološki subotica

gerontološki centar subotica

kako napisati projekat

evropski fond

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.