Komentara: 7
Pregleda: 2941
Foto

Gerontološki centar dobio tri nova sanitetska vozila

18.03.2022. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Vozni park Gerontološkog centra bogatiji je za tri nova sanitetska vozila, namenjena za prevoz korisnika koji koriste medicinska pomagala.
Gerontološki centar dobio tri nova sanitetska vozila

Sanitetska vozila su donacija Ministarstva zdravlja u vrednosti od oko 15 miliona dinara.

- Vozila su nam bila preko potrebna. Zaposlenima će olakšati posao a korisnicima kretanje i zato smo veoma zahvalni na ovoj donaciji. Jedno vozilo je isporučeno, očekujemo još jedno vozilo hitne pomoći kompletno opremljeno i jedno za prevoz pacijenata za dijalizu – objasnila je Brankica Tešanović, direktorka Gerontološkog centra. – Imamo  dosta korisnika sa hendikepom koji koriste medicinska  pomagala i ova vozila će koristiti za njihov prevoz. Ranije su bili organizovani izleti, posete kulturnim dešavanjima tako da će i za to ova vozila biti od velike koristi, olakšati im kretanje i obogatiti njihov svakodnevni život.

Gerontološki centar dobio tri nova sanitetska vozila

Gerontološki centar trenutno ima 385 korisnika, kojima su dozvoljene posete koje moraju unapred da se zakažu.

- Pošto nema zaraženih ni među zaposlenima, ni među korisnicma, vakcinisani mogu da izađu u posetu srodnicima. Još uvek smo u starom režimu a nadamo se da ćemo uskoro dobiti nove instrukcije – dodaje direktorka.

Izvor: Subotica.com
Obraćanje povodom donacije transportnog vozila Gerontološkom centru Obraćanje povodom donacije transportnog vozila Gerontološkom centru Obraćanje povodom donacije transportnog vozila Gerontološkom centru Obraćanje povodom donacije transportnog vozila Gerontološkom centru Obraćanje povodom donacije transportnog vozila Gerontološkom centru Obraćanje povodom donacije transportnog vozila Gerontološkom centru Obraćanje povodom donacije transportnog vozila Gerontološkom centru Obraćanje povodom donacije transportnog vozila Gerontološkom centru
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 2941
Povezane teme

gerontološki subotica

gerontološki centar subotica

brankica tešanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.