Komentara: 2
Pregleda: 3446

Fudbaleri Spartaka sutra protiv OFK Beograda - delimo ulaznice za zapad

27.02.2015. u 13:58h > 21:56
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u 17. kolu Super lige dočekuju ekipu OFK "Beograd", a tim povodom u Sportskom centru održana je konferencija za medije na kojoj su pred ovaj meč govorili šef struke Petar Kurćubić i fudbaler Goran Antonić. U saradnji sa JKP "Stadion" podelićemo 10 ulaznica za sutrašnji meč.
Fudbaleri Spartaka sutra protiv OFK Beograda - delimo ulaznice za zapad

Prva ovogodišnja takmičarska utakmica na domaćem terenu Spartaku je prilika da prekine niz od 9 mečeva bez pobede, a u goste dolazi nezgodan protivnik koji ove sezone ima samo 3 poraza, odnosno jednu pobedu više od Spartaka.

Domaća ekipa će u ovoj utakmici biti jača za nekoliko igrača. U ekipu se vraćaju napadači Milić i Mrkela, a timu će se pridružiti i novi iskusni štoper Lazarević. Pravo nastupa neće imati Jakovljević koji je će meč propustiti zbog parnih žutih kartona.

Petar Kurćubić, šef struke Spartaka, istakao je da će ovo biti prilika da se igrači pokažu u boljem svetlu, da pokušaju da poprave utisak i osvoje važne bodove protiv čvrstog i organizovanog protivnika.

- "Biće ovo prilika da popravimo utisak posle utakmice u Kragujevcu. Nismo zadovoljni kako smo delovali, ni kako smo prošli na tom meču, ali biće ovo prilika da se igrači pokažu u boljem svetlu. Igrači i stručni štab su svesni koliko nam je važna ova utakmica, ali nije nam ni biti ili ne biti jer imaćemo još dosta prilika da se neki rezultati poprave. Sa druge strane postoji velika odlučnost da odigramo mnogo agresivnije i kvalitetnije, te je za očekivatida igrači daju svoj maksimu, što će nam sigurno pomoći da zabležimo prvu pobedu u nastavku sezone." - izjavio je Kurćubić

U dobar rezultat veruje i Goran Antonić.

Fudbaleri Spartaka sutra protiv OFK Beograda - delimo ulaznice za zapad

- "Očekuje nas jako teška utakmica, moramo da popravimo sliku sa premijere, Radnički nam je pokazao kako treba da se igra za bodove - agresivno, čvrsto, borbeno. Mi smo malo poklekli u tom delu. Nadam se da ćemo u ovu utakmicu ući jače, da će nas malo i sreća poslužiti da damo više golova. Gosti dolaze rasterećeniji jer su na boljoj poziciji od nas, ali borićemo se za nova tri boda." - zaključio je Antonić

Kurćubić se požalio i na travnatu podlogu na Gradskom stadionu, na kojem kažu da nisu još igrali ove godine, ali da je već danima dosta mekan, na šta su uticale padavine ovih dana, međutim ne vidi to kao alibi jer će protivnik igrati u istim uslovima.

Fudbaleri Spartaka sutra protiv OFK Beograda - delimo ulaznice za zapad

Meč 17. kola između Spartaka i OFK Beograda igra se sutra na Gradskom stadionu sa početkom u 13,30 časova, a cene ulaznica iznose 200 dinara za sever i jug, 250 za istok i 300 dinara za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. Deca do 14 godina imaju besplatan ulaz, dok žene od ove sezone plaćaju redovnu ulaznicu. Sezonska karta za zapadnu tribinu iznosi 2.500 dinara.

Fudbaleri Spartaka sutra protiv OFK Beograda - delimo ulaznice za zapad

Predstavljen defanzivac Mladen Lazarević

Direktor kluba Dragan Đorđević predstavio je danas poslednje pojačanje. U poslednjoj liniji standardnom Goranu Antoniću društvo će praviti iskusni štoper Mladen Lazarević (1984) koji je u bogatoj igračkoj međunarodnoj karijeri igrao između ostalog i za Partizan, Novi Pazar, Inđiju, Kečkemet, Roselare i Kortrijk.

- "Dolaskom Lazarevića Spartak je završio prelazni rok. Nadamo se da će nam Mladen svojim iskusvom pomoći da što pre uđemo u sogurnu luku i obezbedimo opstanak u JSL." - izjavio je Đorđević

Fudbaleri Spartaka sutra protiv OFK Beograda - delimo ulaznice za zapad

- "Znam da dolazim u klub sa velikom tradicijom i takođe znam gde se klub trenutno nalazi i štra treba da se uradi da bi se ostvario cilj kluba, odnosno opstanak u Super ligi. Nalazimo se u teškoj situaciji, imamo težak raspored, ali mislim da možemo uz dobar rad stignemo do cilja. Očekujem od ekipe da će maksimalno koncentrisano, čvrsto i agresivno odigrati sutrašnji meč i da ćemo doći do tri boda koja će nam omogućiti mirniji nastavak takmičenja"  - izjavio je Lazarević

Lazarević će u plavo-belom dresu nastupati sa brojem 23 na leđima

Delimo 10 karata za zapadnu tribinu

Fudbaleri Spartaka sutra protiv OFK Beograda - delimo ulaznice za zapad

U saradnji sa JKP "Stadion" u nastavku sezone delićemo određeni broj ulaznica za mečeve Jelen Super lige koje Spartak igra na domaćem terenu.

Ovom prilikom 5 posetilaca koji do 18 časova pošalju mejl na adresu nagradnaigra@subotica.com dobiće po dve ulaznice za sutrašnji meč. U pitanju su ulaznice za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. U mejlu treba da navedete ime, prezime i kontakt telefon. Petoro najsrećnijih u izvlačenju izabraćemo tokom večeri, a njihova imena objaviti u ovoj vesti.

20:56 - Nagradna igra je završena, izvukli smo 5 imena koji će dobiti po dve karte za sutrašnju utakmicu. U pitanju su Aćimović S., Sabo Ž., Skenderović N., Pavić K. i Jankovski S. Dobitnike ćemo kontaktirati i obavestiti o načinu preuzimanja karata. Hvala svima na učestvovanju, podelu karata ćemo nastaviti i u narednom meču koji Spartak igra pred domaćom publikom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3446
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

petar kurćubić

goran antonić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.