Komentara: 4
Pregleda: 4584

Fudbaleri Spartaka preselili se u Budvu na nastavak priprema

01.02.2013. u 16:01h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka preselili se u Budvu na nastavak priprema

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode nakon 12 sati vožnje autobusom uspešno doputovali u Budvu gde će odraditi dvonedeljne pripreme za koje vreme će odigrati šest prijateljskih utakmica.

Stručni štab i 22 fudbalera smešteni su u hotelu "Blue Star" u centru Budve. Nedostaju fudbaleri koju imaju reprezentativne obaveze, Branimir Aleksić koji je pozvan u A selekciju i dva fudbalera koji se nalaze sa mladom reprezentacijom, Đorđe Despotović i Aleksandar Kovačević.

Na pripreme su krenuli igrači Goran Adamović, Milan Vojvodić, Darko Puškarić, Vidak Bratić, Vladimir Torbica, Aleksandar Nosković, Goran Antonić, Miljan Milivojev, Slobodan Novaković, Nikola Popara, Nikola Stijaković, Nemanja Čović, Dino Šarac, Miljan Ljubenović, Nebojša Mezei, Đorđe Antonić, Danijel Farkaš, Nikola Ićitović, Marko Jondić, Branimir Jočić, Siniša Stevanović, Slavko Damjanović.

Stručni štab je na čelu sa Petrom Kurćubićem, pored njega tu su pomoćni trener Dejan Veselinović, Stevo Knežević, trener golmana, Zoran Ivanović kondicioni trener, dr Iboja Radulović, fizioterapeut Mile Suvajac i ekonom Rodoljub Božović.

Sa ekipom se nalazi i Miodrag Morača, sportski direktor Spartak Zlatibor vode

Pojačanje iz centralne Afrike - Kamerunac Kwin Amban Noe Achille (14.01. 1990.) potpisao je ugovor sa FK Spartak Zlatibor voda na 2,5 godine. Poslednji klub za koji je Kwin igrao bio je Kamerunski Coton Sport. Igra na poziciji u odbrani.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4584
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

pripreme spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.