• Pregleda: 4268

Fudbaleri Spartaka preselili se u Budvu na nastavak priprema

Fudbaleri Spartaka preselili se u Budvu na nastavak priprema

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode nakon 12 sati vožnje autobusom uspešno doputovali u Budvu gde će odraditi dvonedeljne pripreme za koje vreme će odigrati šest prijateljskih utakmica.

Stručni štab i 22 fudbalera smešteni su u hotelu "Blue Star" u centru Budve. Nedostaju fudbaleri koju imaju reprezentativne obaveze, Branimir Aleksić koji je pozvan u A selekciju i dva fudbalera koji se nalaze sa mladom reprezentacijom, Đorđe Despotović i Aleksandar Kovačević.

Na pripreme su krenuli igrači Goran Adamović, Milan Vojvodić, Darko Puškarić, Vidak Bratić, Vladimir Torbica, Aleksandar Nosković, Goran Antonić, Miljan Milivojev, Slobodan Novaković, Nikola Popara, Nikola Stijaković, Nemanja Čović, Dino Šarac, Miljan Ljubenović, Nebojša Mezei, Đorđe Antonić, Danijel Farkaš, Nikola Ićitović, Marko Jondić, Branimir Jočić, Siniša Stevanović, Slavko Damjanović.

Stručni štab je na čelu sa Petrom Kurćubićem, pored njega tu su pomoćni trener Dejan Veselinović, Stevo Knežević, trener golmana, Zoran Ivanović kondicioni trener, dr Iboja Radulović, fizioterapeut Mile Suvajac i ekonom Rodoljub Božović.

Sa ekipom se nalazi i Miodrag Morača, sportski direktor Spartak Zlatibor vode

Pojačanje iz centralne Afrike - Kamerunac Kwin Amban Noe Achille (14.01. 1990.) potpisao je ugovor sa FK Spartak Zlatibor voda na 2,5 godine. Poslednji klub za koji je Kwin igrao bio je Kamerunski Coton Sport. Igra na poziciji u odbrani.

Izvor: FK "Spartak"

povezane teme

4
SuperHik Odgovori
Što se mene tiče, slobodno mogu tamo u Budvi ostati zauvek, ni ne moraju da se vraćaju više u Suboticu.
Nisam fudbaler, niti pratim fudbal, ali po prezimenima igrača fudbalera Spartaka zaključujem da među njima ima više Đetića nego ovdašnjih pravih subotičkih igrača.
A sada će i crnci da igraju za Suboticu, mogli bi i par Kineza da nabave, oni su jeftina radna snaga, za par dolara će trčati kao ludi čitav dan.
ss Odgovori
A zašto nisu svojim autobusom došli, nego ovim smrdljivim beogradskim autobusom??? Sramota!!!!
KoStRuSh Odgovori
SuperHik nemoj da lupetas...
cule Odgovori
Despotovic u mladoj reprezentaciji???
ONDA
NOSKOVIC ce da igra za Evropsku reprezentaciju
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.