Komentara: 3
Pregleda: 3485

Fudbaleri Spartaka poraženi u Surdulici (2:1)

07.08.2016. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
"Golubovi" sa severa Bačke nisu uspeli da nastave niz sa maksimalnim učinkom pošto su sinoć poraženi u Surdulici od Radnika sa 2:1. Naredno kolo se igra već u sredu kada Spartak u Novom Sadu dočekuje Novi Pazar.
Fudbaleri Spartaka poraženi u Surdulici (2:1)

Fudbaleri Radnika pred oko 1.500 svojih navijača savladali su Spartak Ždrepčevu krv sa 2:1 čime su posle dva nerešena meča došli po prvi put do punog "plena", dok je Spartak upisao prvi poraz, uz napomenu da je Voždovac dobijen za "zelenim stolom", a Radnički iz Niša u Novom Sadu sa 3:1.

domaći su došli u prednost u 26. minutu meča, a Subotičani se nisu stigli oporaviti od ovog šoka i sedam minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0. Spartak je tokom čitavog meča pokušavao, ali falilo je koncentracije, pa i sreće, u samoj završinici, međutim Radniku je to bolje išlo od noge pa su na kraju i reklo bi se zasluženo došli do sva tri boda.

Gol utehe za ekipu sa severa Bačke postigao je Mudrinski na nepunih 20 minuta do kraja meča. Bio je to utešan, ali i efektan gol koji je nekadašnji golgeter Crvene zvezde zavukao pod prečku nakon što je natrčao na povratni pas sa desne strane. Pokušavao je Mudrinski u još nekoliko navrata, ali protivnički čuvar mreže je u tim duelima izlazio bolji.

Imao je prilika Spartak da dođe do remija, ali kao što smo već ranije konstatovali falilo je malo više sreće i koncentracije u završnici da bi to na kraju izgledalo i bodovalo se drugačije.

Dobro je branio Mirković, ali neke propuste svog prvog bedema ipak nije uspeo da popravi.

Glavni arbitar je na ovom meču čak devet puta izvlačio žuti karton iz džepa, a na njegovom spisku su se našla trojica Spartakovaca - Ađuru, Jočić i Milić.

Radnik - Spartak Ždrepčeva krv 2:1 (2:0)
Mišan 26', Radović 33' - Mudrinski 71'

Radnik:  Čančarević, Mladenović, Milovanović (77' Stanković), Adamović, Lukić (90' Zlatković), Radović (62' Liščević), Pavlović, Gojković, Pejčić, Mišan i Vuković .

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković, Farkaš, Ćalasan, Radovanović, Anđić, Ađuru (76' Mrkela), Jočić (46' Glavčić), Torbica (60' Krmar), Milić, Ivanović i Mudrinski .

Na tabeli Superlige posle 3. kola: Crvena zvezda vodi sa 7 bodova, slede Radnički 6, Metalac 6, Voždovac 6, Spartak 6, Mladost 6, Radnik 5, Javor 5, Novi Pazar 4, Napredak 4, Vojvodina 3 (-1), Partizan 1 (-1), Čukarički 1, Bačka 1, dok su Borac i Rad bez bodova.

U narednom kolu, koje je na programu već u sredu, Spartak u Novom Sadu dočekuje Novi Pazar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3485
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.