Komentara: 5
Pregleda: 3150

Fudbaleri Spartaka bolji od Radničkog u "bratskom derbiju"

01.08.2016. u 10:26h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi upisali su nova tri boda u novoj sezoni, ovaj put na zelenoj travi protiv Radničkog iz Niša, rezultataom 3:1, iako su na poluvremenu mreže mirovale.
Fudbaleri Spartaka bolji od Radničkog u "bratskom derbiju"

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi kao domaćini su u Novom Sadu pobedili ekipu Radničkog iz Niša. Na utakmici su postignuta četiri gola, svi u drugom poluvremenu.

U prvom poluvremenu ekipe nisu uspele da stvore neku izrazitu priliku za gol. Blagu terensku inicijativu imali su gosti, ali bez izratzirih prilika za gol.

Spartak je odlično ušao u nastavak susreta. Ipak, prvu šansu u nastavku meča imale su Nišlije nakon izvedenog kornera dobar šut na gol i još bolja intervencija golmana Mirkovića. Spartak je do vodstva došao u 50. minutu. Uporni Milić prevario je na malom prostoru čak četvoricu protivničkih igrača, loptu poslao kapitenu Torbici koji iskosa sa desne strane odličnoi pronalazi dobro postavljenog Mudrinskog na suprotnoj stativi, a koji glavom matira golmana Radničkog.

Dva minuta kasnije Nišlije su zaigrale sa igračem manje pošto je njihov saigrač Živković zaradio crveni karton. Fudbaleri Spartaka veoma brzo su iskoristili brojčanu prednost, te je tako Ćalasan glavom u 53. minutu povećao na 2:0.

U finišu sureta publika u Novom Sadu videla je još dva gola. Prvo je Stojanović smanjio na 2:1 u 89' minutu da bi Ivanović postavio konačnih 3:1 u sudijskoj nadoknadi.

Spartak Ždrepčeva krv – Radnički (Niš)  3:1 (0:0)
Mudrinski 50', Ćalasan 53', Ivanović 90+2'  - Stojanović 89'

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković, Farkaš, Ćalasan, Radovanović, Ajuru, Anđić, Jočić (83' Glavčić), Torbica (90' Pavićević), Mrkela (46' Milić), Ivanović, Mudrinski.

Radnički (Niš): Konovalov, Bulatović, Živković M., Stojanović, Popara, Arsić (69, Živković D.), Petrović, Mrkić (60. Pavkov), Jovanović, Stanković, Apostolović (55. Stevanović)

Meč u Novom Sadu posmatralo je oko tri stotine gledalaca, od kojih je većina stiglo autobuskim prevozom koji je organizovao klub, kao i u privatnom aranžmanu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3150
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.