Komentara: 0
Pregleda: 1588

Fudbaleri Bačke ubedljivi na gostovanju u Vršcu

29.03.2016. u 10:36h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke nisu pokazali zavidnu igru pred domaćom publikom u prva dva kola prolećnog dela, ali su na gostovanju u Vršcu nadigrali rivala i osvojili nova tri boda. U narednom kolu Bačka u subotu dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice.
Fudbaleri Bačke ubedljivi na gostovanju u Vršcu

U okviru 18. kola Srpske lige, grupa Vojvodina Bačka 1901 upisala je ubedljivu pobedu od 6:1 na gostovanju u Vršcu protiv domaće ekipe. Tim Slobodana Kustudića od početka meča je zaigrao vrlo ofanzivno i već u 10. minutu pogotkom Aleksandra Noskovića stigao do vođstva.

U žaru borbe, igrač Vršca, Kojić načinio je prekršaj nad Noskovićem i zaradio crveni karton, a gosti priliku da sa bele tačke udvostruče prednost. Siguran sa jedanaest metara bio je Kiš.

Iako je u nastavku susreta domaći tim smanjio prednost, Subotičani su se razigrali i još četiri puta zatresli mrežu Lučića. Dario Vojnić je bio precizan u dva navrata, a potom su se u listu strelaca upisali Zlatković i Jakovljević da velika tri boda.

Vršac - Bačka 1901 1:6 (0:2)

Bačka nakon 18. odigranih kola zauzima četvrto mesto na tabeli Srpske lige sa 29 osvojenih bodova, a već u subotu, 2. aprila, na svom stadionu dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice. Utakmica počinje u 15,30 časova.

Fudbaleri Bačke ubedljivi na gostovanju u Vršcu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1588
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.