Komentara: 5
Pregleda: 4007

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Partizan, ulaznice se prodaju na blagajni stadiona

05.06.2020. u 19:15h
Spartak će sutra odigrati drugu utakmicu posle prinudne pauze, a u goste im dolazi Partizan. Meč 28. kola Linglong Superlige Srbije se igra od 16 i 30 uz prisustvo nešto više od hiljadu gladalaca na tribinama, a obezbeđen je i direktan prenos na TV Arena sport 1. Ulaznice se prodaju na blagajni stadiona.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Partizan, ulaznice se prodaju na blagajni stadiona

Posle trijumfa u Inđiji fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi čeka novi izazov. „Golubovi“ će sutra na Gradskom stadionu ugostiti Partizan. Iako je utakmica bez većeg takmičarskog značaja u taboru plavo – belih tako ne razmišljaju. Mladi tim Vladimira Gaćinovića spreman je da se suprotstavi protivniku i pokuša ostvariti dobar rezultat kao da je opstanak u pitanju.

- Imamo veliko poštovanje prema Partizanu kao klubu, stručnom štabu njihovom i igračima, ali i prema sebi. Znamo šta nas čeka, ali i šta su naši ciljevi.  Bez obzira što ovi mečevi nemaju veliki imperativ ni za jednu ekipu osim borbe za izlazak na međunarodnu scenu između Čukaričkog i TSCA držaćemo se dogovora da sve četiri igramo maksimalno kao da su nam bodovi presudni za opstanak. Tražio sam takav odnos od igrača, ako tako je bilo i u prijateljskom meču sa Vojvodinom i prvom posle pauze protiv Inđije. Verujem da ćemo u istom ritmu nastaviti i sutra, pružiti odličan otpor protivniku, a koliko će biti dovoljno za uspeh videćemo na kraju utakmice – jasan je Vladimir Gaćinović, šef struke Spartaka.

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Partizan, ulaznice se prodaju na blagajni stadiona

ULAZNICE NA BLAGAJNI STADIONA - Kada na severu Bačke gostuju „večiti“ uvek vlada veliko interesovanje za utakmice, pa je i ovog puta tako pred sutrašnji susret Spartaka i Partizana. Iako meč na Gradskom stadionu u Subotici koji se igra od 16 i 30 nema takmičarski značaj, potražnja za ulaznice je velika. Međutim, mnogi će ostati uskraćeni da isprate ovaj susret jer je u prodaju pušteno samo 1.200 ulaznica i prodaju se u subotu od 14,30 na blagajni stadiona. Navijači Partizana biće smešteni na južnu tribinu, dok je sever rezervisan za simpatizere domaćina, „Marince“. Kapije će biti otvorene dva sata pre početka utakmice, pa je molba organizatora da svi dođu ranije kako bi se izbegle gužve. Policija je najavila da će pojačano kontrolisati situaciju ispred i unutar stadiona.

Nikola Srećković se probudio ovog proleća. Počeo je da postižeo golove, ali ge je neplanska pauza prekinula. Priliku da nastavi uspešnu seriju ima već protiv Partizana.

- Čeka nas teška utakmica protiv Partizana, ekipe o kojoj ne treba trošiti mnogo reči i zato gledamo u svoje dvorište. Igraćemo napadači kao i na svakoj utakmici do sada, izaći na teren da se sudarimo sa dobrim  rivalom, odigramo kao što znamo i pozitivan rezultat neće izostati. Ukoliko Dokić sačuva nulu, a neko od nas postigne gol svi ćemo se zajedno radovati dobrom rezultatu – poručuje Srećković.

Pred golom Spartaka sutra će stajati Ivan Dokić. Mladi čuvar mreže pred duel s Partizanom ima želju da se na kraju svi raduju, a tu radost da im donese njegov saigrač Nikola Srećković.

- Konačno smo dočekali da igramo u Subotici, a veliki poklon je što će moći i navijači da prisustvuju za nas dodatni motiv da se prikažemo u što boljem svetlu. Čeka nas težak ispit, ali Partizan je imao napornu utakmicu u Kupu protiv Radnika, pa ni njima neće biti lako. Potrudićemo se da odigramo što bolje i ako je ovo kolektivni sport, svaki doprinos pojedinca je mnogo bitan. Ukoliko sačuvamo nulu to će biti dobar rezultat. Verujem da će se neko istaći, a ja bih voleo da to bude Srećković jer bi mogao da postigne gol, pa da se svi radujemo i ostvarimo to što priželjkujemo, a to je dobar rezultat – kaže Dokić.

Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4007
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.