Komentara: 11
Pregleda: 5396

Fudbal: Spartak predstavio nove igrače

06.07.2018. u 21:09h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" polako formira ekipu za novu sezonu i borbe na međunarodnoj sceni. Vredno rade na terenu, ali i oni koji su zaduženi za dolazak novih igrača u redove Subotičana. Za sada su četvorica potpisala ugovore o saradnji, a uskoro će još trojica novajlija da se potpišu Spartaku na vernost za narednu sezonu.
Fudbal: Spartak predstavio nove igrače

U Spartaku su i  zvanično su predstavljeni  novi igrači sa kojima su ugovori realizovani. Prema rečima sportskog direktora Ljubiše Dunđerskog koji je predstavio nova lica u taboru subotičkog superligaša, biće uskoro promociju još trojice igrača koji će staviti paraf na ugovore sa „goluboima”.

- Spartak je u poslednjih godinu dana napravio veliki iskorak u srpskom fudbalu. Samim tim nam godi što nas napuštaju igrači koji su to zaslužili i stekli ime u našem klubu, te ih rado puštamo da naprave veće karijere. Mi nastavljamo dovođenje mladih i perspektivnih igrača kojima će Spartak Ždrepčeva krv biti odskočna daska. Kada su ovde, to je znak da su pravi momci, jer mi prvo biramo ljude, pa igrače – rekao je sportski direktor Spartaka

Novajlije koje su pristigle u letnjem prelaznom roku u redove Spartaka su: Andrija Milić (2001) iz Jagodine, Slađan Rakić (1999) dolazi iz zlatne generacije zvezdinih klinaca, mladi reprezentativac Makedonije Benjamin Demir (1996) i golman Nikola Perić (1992) iz Vojvodine.Fudbal: Spartak predstavio nove igrače

Nikola Perić konkuriše za prvog čuvara mreže „golubova”, ukoliko Spartak napusti Miloš Ostojić koji ima ponude domaćih, ali i inostranih klubova.

Zadovoljstvo mi je biti u klubu sa tradicijom, ali i sjajnom sezonom iza sebe. Nadam se da će tako biti i dalje i da ćemo napraviti korak više. Da prođemo prvo kolo u Evropi, pa da vidimo šta dalje – rekao je Perić.

Benjamin Demir pojačava konkurenciju u ofanzivi.

Nadam se da ću opravdati očekivanja u Spartaku, znam da sam došao u ozbiljan klub, i da ću dobiti priliku da postanem još bolji fudbaler – poručio je mladi reperezentativac Makedonije.

Fudbal: Spartak predstavio nove igrače

Slađan Rakić će se boriti za mesto u defanzivi.

Mlad sam, ovo mi je prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal. Boriću su za šansu, nadam se i opravdati svoje mogućnosti – kaže Rakić.

Najmlađi među novajlijama, Andrija Milić igra u veznom redu.

Došao sam s namerom da napredujem i ostvarim uspeh ovde, jer je Spartak odlična sredina za mlade igrače. Mogu još da nastupam i za omladinski sastav, ali se više nadam da ću zaslužiti mesto u prvom timu i opravdati ukazano poverenje –  jasan je Milić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 5396

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.