Komentara: 4
Pregleda: 2910

Fudbal: Spartak pred put u Antaliju predstavio nove igrače

19.01.2018. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
Dok se iščekuju odlasci nekoliko standardnih prvotimaca tokom zimskog prelaznog roka, u redove "plavih golubova" pristigli su novi mladi igrači koji su i zvanično predstavljeni.
Fudbal: Spartak pred put u Antaliju predstavio nove igrače

Potpredsednik Spartak Ždrepčeve krvi, Goran Drača,  naglasio je šta je cilj angažovanja igračkog kadra iz niželigaških klubova i kakva su očekivanja od novajlija.

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv nastavlja svoju tradiciju i opredeljenje da dovodi mlade igrače koji se ovde afirmišu, a nakon provedenog vremena kod nas prelaze u veće klubove i tamo nastavljaju igračku karijeru. Prvenstveno mislim na klubove u inostranstvu, jer Spartak već nekoliko godina praktikuje i pokušava da kroz afirmacija igrača ostavri takvu poziciju da iz našeg kluba igrači direktno odlaze van Srbije, takoreći, jedan stepenik preskoče. Tri igrača koja predstavljamo su se dokazala u svojim klubovima u prethodnoj polusezoni. Na početku priprema su dokazali i našem stručnom štabu da na njih možemo računati i tako izborili mesto u avionu za pripreme u Antaliji. Tamo će, kroz svoj rad, zalaganje, disciplinu da se nametnu stručnom štabu da u prolećnom delu može računati nanjih i da postanu deo našeg tima, koji je jesenas otvario značajne rezultate i kojima smo zadovoljni. Ako bude sve po planu, i ovi mladi momci će da učestvuju u našem cilju, da se na kraju sezone Spartak plasira u kvalifikacije za Ligu Evrope – rekao je Drača

Dragan Đorđević, direktor subotičkog superligaša predstavio je dvojicu novajlija, koja su tokom ove zimske pauze stigla u klub na severu Bačke i obavezala se na vernost sa Spartakom naredne tri i po godine, ali i Predraga Medića koji je vraćen sa pozajmice iz Bačke 1901 i potpisao profesionalni ugovor

Fudbal: Spartak pred put u Antaliju predstavio nove igrače

U subotu sa Segedinom - Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odigraće sutra drugu kontrolnu utakmicu, a protivnik im je ekipa Segedina. Utakmica se igra u Mađarskoj od 12 časova. Biće to još jedan test da se lakše odrede putnici za Antaliju i potencijalni kandidati za tim u prolećnom delu šampionata.

Nemanja Tekijaški (20) igra na poziciji štopera, a dolazi iz pančevačkog trećeligaša Železničara. U njemu je Spartak prepoznao perspektivu da polako, ali sigurno krene stopama ovih igrača koji nose trenutno dres Spartaka.

Drago mi je što su ljudi iz Spartaka primetili moje partije u prethodnom klubu. Nadam se da ću kroz pripreme, a i kasnije opravdati ukazano poverenje i dokazati da mogu da igram u ovom klubu – kaže Tekijaški.

Ognjen Đuričin (22) je bivši igrač Bečeja za koga je tokom jesenjeg dela postigao 16 golova. Igra na poziciji ofanzivnog veznog. Od njega očekujemo da iskaže svoj talenat i bude kao Srđan Plavšić koji je svojevremeno igrao za naš klub.

Za mene je ovo veliki ospeh, jer sam došao u klub koji je veoma dobro organizovan. Potrudiću se da dokažem ono što je stručni štab video da mogu – poručio je Đuričin koji već u dresu Spartak Ždrepčeve krvi postigao i svoj prvenac na prijateljskoj utakmici protiv OFK Bačke.

Predrag Medić (19) do sada je imao stipendijski ugovor, ali na osnovu njegovog zalaganja i ponašanja, kako na terenu, tako i van terena, klub je potpisao profesionalni ugovor na četiri godine sa ovim igračem.

Igrao sam za omladinski tim Spartaka, a potom pola godine za Stare Banovce. Jesenji deo sam odigrao u Bačkoj 1901. Prošle godine sam debitovao za Spartak Ždrepčevu krv, a sada i potpisao profesionalni ugovor, što je za mene velika čast. Verujem da ću se pokazati u što boljem svetlu i opravdati očekivanja svih u Spartaku – istakao je Medić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2910
Povezane teme

fudbalski klub spartak

pripreme fudbalskog kluba spartak

zimske pripreme

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.