Komentara: 6
Pregleda: 1056

Fudbal: Spartak poražen u Lučanima sa bele tačke (2:1)

29.10.2018. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon dva dosuđena jedanaesterca za Mladost ostali su bez bodova u Lučanima u 13. kolu Superlige Srbije. Utakmica u kojoj su obe ekipe pokazale dobru igru pripala je domaćinu, iako su Subotičani uspeli izjednačiti sa bele tačke, u završnici je dosuđen drugi kazneni udarac za Lučance ibodovi su pripali njima.
Fudbal: Spartak poražen u Lučanima sa bele tačke (2:1)

Poražen je Spartak u Lučanima od ekipe Mladosti nakon jedanaesteraca. Meč gde se igraloootvoreno uz nekoliko dobrih prilika nije krunisan golovima iz igre, ali su sa bele tačke strelci bili precizni tri puta. Mladost je nakon nekoliko propuštenih prilika u finišu prvog dela došla do prednosti. Nakon prekršaja nad Tumbasevićem, Pejović je bio precizan sa 11 metara.

U nastavku se vodila borba, stvorene su šanse na obe strane, ali golova nije bilo. Ipak u 88. minutu, Šimura je oboren u kaznenom prostoru i Denković je poravnao sa bele tačke. Konačan rezultat postavio je dvostruki strelac Mladosti Pejović iz penala dva minuta kasnije - 2:1.

Mladost – Spartak ŽK 2:1 (1:0)
Pejović 45', 90' - Denković 88'

Mladost: Rosić, P. Jovanović, Andrić, Milošević, Leković, Markoski (Dimić), Pejović, Radivojević, Tumbasević, L. Jovanović (Pešić, Pavlović.

Spartak: Ostojić, Dunđerski, Ćalasan, Kerkez, Milošević (Povelc), Šimura, Marčić (Vukčević), Denković, Glavčić, Obradović (Lučić), Čečarić.

I dalje su Subotičani u donjem delu tabele, tačnije na pretposlednjem mestu sa samo 9 bodova, a već u sredu 31. oktobra u Kuli dočekuju Zemun.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 1056
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.