Komentara: 7
Pregleda: 1684

Fudbal: Spartak osvojio bod u Surdulici

07.10.2018. u 15:19h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon tri vezana poraza, konačno su upisali bod. Odigrali su „golubovi“ nerešeno 0:0 u 11. kolu Superlige Srbije sa Radnikom u Surdulici.
Fudbal: Spartak osvojio bod u Surdulici

Novi trener na klupi Spartaka i osvojen bod na neugodnom gostovanju u Surdulici. Radnik je u prvom delu meča imao terensku inicijativu,  stvorio donbre prilike, međutim pred golom Spartaka je bio Miloš Ostojić i svojim intervencijama sprečio domaćina da zatrese mrežu „golubova“.

U nastavku meča Subotičani su zaigrali afgilnije. Meč je dobio na dinamici, ali promene rezultata nije bilo. Šanse su i dalje nizali domaći igrači, Ostojić je odoleo svim napadima protivnika i doneo bod Spartaku. 

Radnik – Spartak ŽK 0:0

Radnik: Vasiljević, Stevanović, Žarković, Đorđević, Milovanović, Pejčić (Bojić), Stanisavljević, Pantelić, Ristović (M. Stojanović), Keremeh, Nikolić.

Spartak ŽK: Ostojić Tekijaški, Kerkez, Ćalasan, Milošević, Jočić, Šimura, Obradović, Glavčić (Torbica), Denković, Čečarić.

Narednog vikenda je prvenstvena pauza zbog reprezentativnih obaveza, a potom sledi duel sa Partizanom. Za sada se radi na dogovoru da se utakmica odigra u Beogradu zbog stadiona, a da se na proleće igra u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1684
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalska superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.