Komentara: 1
Pregleda: 1185

Fudbal: Mirovale mreže u duelu Spartaka i Voždovca

27.08.2018. u 11:32h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem meču 6. kola Superlige Spartak je gostovao Voždovcu u nadi da će konačno prekinuti niz od četiri poraza. Subotičani nisu izgubili meč ali su izgubili dva boda, što je sada već povod za uzbunu.
Fudbal: Mirovale mreže u duelu Spartaka i Voždovca

Na stadionu Voždovca, popularnom "krovu", ekipe su odigrale miroljubivih 0:0, iako se u ovom duelu moglo videti dosta požrtvovane igre, duela i opasnih akcija, strelci su sa jedne strane bili neprecizni, ali istakli su se i golmani obe ekipe.

Prvu poljovniju situaciju imao je Čečarić u 20. minutu, ali čuvar mreže "zmajeva" Ilić odlično je intervenisao i sprečio Subotičane da povedu. Dva minuta kasnije odlična šansa na drugoj strani, ali tu se istakao golman Spartaka Perić.

Ponovo je pokušao Čečarić u 36. minutu, ali Ilić je bio na mestu. U samoj završnici prvog dela igre miljenici sreće su bili "golubovi" nakon akcije domaćih, u izvođenju Milutinovića kao asistenta i Srećkovića kao najbližeg igrača Voždovca golu Spartaka, ali lopta za malo odlazi pored gola.

U nastavak meča konkretnije je krenuo Spartak, stvorio nekoliko polušansi, ali organizovani defanzivci Voždovca u tim trenucima radili su dobar posao. U 55 minutu Srećković, krilo "zmajeva" je dva puta po levoj strani u samo minut vremena stavljao odbranu Spartaka na muke, ali na kraju je Perić uspeo da odbrani njegov šut.

Raspoloženi Čečarić ponovo je bio u centru pažnje u 76. minutu kada je ponovo bio u solidnoj prilici da savlada odličnog Ilića, ali ovaj put neprecizan šut i golman domaćih loptu je smao ispratio pogledom.

U poslednjih desetak minuta obe ekipe su pokušavale, nadajući se da mogu u završnici da dođu do celog "plena", međutim izostala je preciznost, odnosno koncentracija navalnih igrača.

Šef struke Spartaka jedinu promenu izvršio je početkom treće trećine meča kada je Ukrajinca Kulunuča zamenio Đunđerski.

Voždovac - Spartak ŽK 0:0

Voždovac: Ilić, Ćirković, Mihajlov, Mikić, Kovačević, Pavlović, Milutinović (85' Petrović), Luković (79' Zoćević), Srećković, Duronjić, Stuparević (62' Jevtić).

Spartak: Perić, Tekijaški, Milošević, Glavčić, Vukčević, Rakić, Čečarić, Maričić, Čou, Ćalasan, Kulunuč (62' Dunđerski).

Posle šest odigranih kola Spartak ima samo jednu pobedu, ostvarenu na startu nove sezone protiv Mačve, zatim su usledila 4 poraza (OFK Bačka 2-1, Proleter 0-4, Crvena zvezda 3-0, Radnički N) i sinoćnji remi protiv Voždovca koji je sputio Spartak na 14. mesto tabele Superlige. U narednom kolu Spartak u Kuli dočekuje pretposlednji Dianmo iz Pančeva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1185
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.