Komentara: 2
Pregleda: 2114

Fudbal: Kadetkinje Spartaka šampionke Srbije

17.06.2019. u 12:35h
Izvor: Subotica.com
Posle seniorki i kadetkinje Spartaka (U15) su šampionke Srbije u ženskom fudbalu. Mlade Subotičanke, pod vođstvom trenera Renata Pirše, nakon osvojene titule na području Vojvodine, na završnom turniru Razvojne lige Srbije zasluženo su zauzele prvo mesto i podigle šampionski pehar.
Fudbal: Kadetkinje Spartaka šampionke Srbije

U Sportskom centru Stara Pazova odigrane su utakmice završnog turnira Razvojne lige Srbije za kadetkinje gde su se sastali prvaci regija. Spartak prvak Vojvodine, Savac iz Šapca prvak Zapadne Srbije, Radnički iz Niša, Istočne Srbije i Zvezda iz beogradske Razvojne lige.

„Golubice“ su na završnom turniru upisale dve pobede i jedan remi kao i Zvezda, ali je gol razlika odlučila ko će biti šampion. Subotičanke su protiv Savca slavie sa 7:1, dok su niški Radnički pobedile sa 6:0. Sa Zvezdom su odigrale nerešeno i to su primile izjednačujući gol u samom finišu meča. Iako su Beograđanke uzele bod, „Golubice“ su bile efikasnije, zasluženo podigle šampionski pehar i krenule stopama seniorskog tima koji je već devet godina za redom prvak Srbije.

Titulu prvaka osvojile su: Martina Kujundžić,Jovana Gabrić, Anđela Radonjić, Georgina Pataki, Sara Stopić, Kristina Nađ, Nađa Uvalin, Milica Gaković, Natalija Obradović, Marija Rajić, Anđela Maljan, Nikoleta Praštalo, Anastasija Ćirić, Anđela Z. Marković, Milica Maljković, Monja Jošić, Dušica Lekić, Tatjana Milosavljević, Tamara Ivković Ivandekić, Anđela Ž. Marković, Maja Molnar, Talia Šami, Barbara Berček, Darisa Ademi, Olja Vujković, Milana Stojičić. Treneri: Renato Pirša i Boris Štetak.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2114
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.