Komentara: 0
Pregleda: 1330

Fudbal: Kadeti Spartaka osvojili bod protiv Čukaričkog, omladinci poraženi

07.05.2018. u 11:13h
Izvor: Subotica.com
Kadeti Spartak Ždrepčeve krvi osvojili su itekako važan bod u 26. kolu Lige Srbije odigravši nerešeno 1:1 sa Čukaričkim, dok su omladinci poklekli pred vršnjacima sa Banovog brda i pretrpeli poraz od 3:1.
Fudbal: Kadeti Spartaka osvojili bod protiv Čukaričkog, omladinci poraženi

KADETI REMIZIRALI SA VRŠNJACIMA ČUKARIČKOG

Kadeti su podelili bodove sa Čukaričkim odigravši nerešeno 1:1. Utakmica koja je mnogo bitna bila za Subotičane završena je bez pobednika, te kadetima Spartaka preostaje da se i dalje grčevito bore za opstanak u Ligi Srbije.

Od starta meča vodila se velika borba. Imali su i jedni i drugi svoje šanse, a onda su gosti u 37. minutu poveli. Lazar Daničić je matirao Stajkovića za 0:1. Nisu posustali Subotičani, borili su se da poravnaju rezultat što pre, ali nisu uspeli.

Nastavak meča je pripao Spartaku. Uroš Đuričković je izjednačio. Mogli su Subotičani da preokrenu rezultat, ali je Vidović pogodio stativu u 50. minutu. Nešto kasnije Pastva je pokušao, ali je Knežević uz krajnji napor sačuvao mrežu i loptu izbacio u korner. Propustili su domaći igrači još nekoliko šansi koje su mogle biti kažnjene u samom finišu meča, ali na sreću Subotičana Luković je poslao loptu pored same stative i rezultat je ostao nerešen 1:1.

Spartak ŽK – Čukarički 1:1 (0:1)
Đuričković 47' - Daničić 37'

Spartak: Stajković, Kaurin, Lazić, Cetina , Vidović, Jančić, Molnar, Božović, Pastva,Žiža, Đuričković (Mažić).

Čukarički: Knežević, Gusnić , Savinović, Daničić, Đorđević, Radojičić, Ignjatović, Lončar (Bosančić ), Živanović (Vidosavljević), Ergelaš(Luković ), Todorović (Ćorić).

OMLADINCI PORAŽENI SA 3:1

Omladinci Spartaka su poraženi od vršnjaka Čukaričkog sa 3:1. Razigrani gosti do 30. minuta uspeli su da zatresu mrežu čak tri puta. Spartak je uspeo da smanji na 3:1, promena nije bilo i bodovi su pripali Beograđanima.

Čukarički je rano stigao do vođstva. Nikola Terzić u 8. minutu nadmudrio je odbranu i zatresao mrežu Spartaka. Samo dva minuta kasnije gosti su pogodili prečku. Većom inicijativom Beograđani su ubrzo udvostručili prednost, a ponovo je Dokića savladao Terzić. Nakon dva gola Terzića, Marko Rakonjac je naterao golmana Subotičana da po treći put vadi loptu iz mreže. Ipak u 32. minutu Uroš Vukićević smanjuje prednost gostiju - 3:1.

Nastavak utakmice protekao je u dobroj igri obe ekipe, uz nekoliko neiskorištenih prilika. Izuzetnu su gosti imali u 62. minutu. Pokušaj Fratrovića, osujetio je Dokić dobrom intervencijom, dok je u završnici utakmice Nenadović propustio dve izuzetne prilike i bodovi su otišli na Banovo brdo.

Spartak ŽK – Čukarički 1:3 (1:3)
Vukićević 32' - Terzić 8' i 24', Rakonjac 30'

Spartak: Dokić, Stanaćev (Radovanović), Jokić, Brunčević, Damjanović, Matijević (Milijašević), Pavlović (Stojanović), Vukićević, Lučić, Lazić (Nenadović), Kozomara (Marković).

Čukarički: Mićović, Kamenović (Denić), Kovačević, Rakonjac (Dimitrijević), Fratrović , Ma. Ilić, Radić, Terzić, Rubežić, Mi.Ilić, Bakić

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1330
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.