Komentara: 1
Pregleda: 868

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Sloge

22.10.2018. u 16:03h
Izvor: Subotica.com
Spartak je nadigrao Slogu iz Zemuna u 9. kolu Superlige Srbije i na stadionu kraj Somborske kapije slavio sa 5:0. Raspoložene Subotičanke ispratile su drugoplasiranu ekipu sa pet golova u mreži i približile im se na samo bod zaostatka.
Fudbal: "Golubice" slavile protiv Sloge

Subotičanke su u derbiju bile bolje i uknjižile ubedljivu pobedu. Iako su na startu utakmice gošće odolevale napadima „golubica“, taj otpor je ubrzo slomljen.

Nakon dva pokušaja Violete Slović mrežu Sloge je zatresla Prisila Okijera i dovela Spartak u vođstvo. Na isteku 24. minuta pokušala je Marfi da iznenadi Gardijanovu, ali je iskusno reagovala golmanka Sloge i osujetila njen pokušaj. Nakon prelepe akcije, koju je započela Pavlovićeva, potom uposlila Goju, a ona loptu ubacila pred gol odakle je Baka sprovela u mrežu protivnika Spartak je povećao na 2:0.

U nastavku je Spartak dominirao. Odmah na startu Okijera je povisila na 3:0. Matićeva se pobrinula da Subotičanke dođu do prednosti od 4:0, a tačku na pobedu stavila je Sara Pavlović – 5:0.

Spartak – Sloga 5:0 (2:0)
Okyere 18' i 47',  Baka, 41',  Matić 67', Pavlović 90'

Spartak : Kostić, Vajda  (Ilić), Slović,  Frajtović,  Pleuler, Filipović,  Hix (Baka), Okyere, Pavlović , Goja, Matić (Kričak).

Sloga: Gardijn, Dabić, Bulatović, Erac, Janković, Šišković, Živković (Veličković),  Đilas,  Plećić (Ševo), Trnavac (Mićić), Krunić.

Spartak trenutno zauzima 3. poziciju na tabeli  iza Mašinca i Sloge. U narednom, 10. kolu Subotičanke  će gostovati u Požarevcu istoimenoj ekipi, a u 11. kolu će ugostiti Mašinac iz Niša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 868
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.