Komentara: 1
Pregleda: 1570

Fudbal: "Golubice" poražene od Crvene zvezde posle preokreta (2:1)

07.05.2018. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
"Golubice" su posle dugog niza godina poklekle i pretrpele prvi poraz od Crvene zvezde. U trećem kolu plejofa, Spartak je u Beogradu ostao bez bodova nakon što je domaćin slavio sa 2:1.
Fudbal: "Golubice" poražene od Crvene zvezde posle preokreta (2:1)

Subotičanke su brzo stigle do prednosti. Filipsova je nakon centaršuta Nine Dorin zatresla mrežu Crvene zvede i dovela Spartak u vođstvo. Pokušavale su Beograđanke, ali nisu uspevale da nađu rešenje za dobru odbranu Spartaka.

Drugo poluvreme pripalo je domaćinu. Zvezda je izjednačila iz penala. Nakon prekršaja Kostićeve nad Mirelom Tenkov Zvezda je sa bele tačke povela. Konačnih 2:1 postavila je Mirela Tenkov, bivša igračica Spartaka u samom finišu utakmice.

Crvena zvezda – Spartak 2:1 (0:1)
K. Đorđević 71' (p), Tenkov 90' - Filips 15'.

Crvena zvezda: Vuković (Petrović), Marković (Aranđelović), T. Đorđević, Smiljković, Miladinović, Ogebe (Barjaktarević), Savanović, Tenkov, K. Đorđević, Stojanović, Malešević.

Spartak: Kostić, baka (Mostarac), Vajda, Slović, Frajtović, Pleuer, Filips, Dorin (Marenić), Filipović, Pavlović, Matić (Kričak).

Posle ovog poraza Spartak je na drugom mestu sa bodom manje od Zvezde tri kola pre kraja šampionata. Od preostale tri utakmice Subotičanke igraju dve na domaćem terenu sa Mašincem i Crvenom zvezdom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1570
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.