Komentara: 1
Pregleda: 1340

Fudbal: Bačka 1901 u subotu dočekuje Omladinac

17.05.2019. u 21:30h
Izvor: Subotica.com
"Bačka 1901" sutra na svom sterenu dočekuje Omladinac iz Novih Banovaca, u okviru 31. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Utakmica počinje u 16 i 30, a ulaz je kao i obično besplatan.
Fudbal: Bačka 1901 u subotu dočekuje Omladinac

"Bačke 1901" igra odlično ovog proleća i četiri kola pre kraja zauzima petu poziciju na tabeli sa 42 osvojena boda, a sutra (subota) pred svojim navijačima dočekuje Omladinac iz Novih Banovaca, koji je trećeplasirani tim prventva.

Nanizali su Subotičani sedam prvenstvenih utakmica bez poraza, ali su  pre tri dana poklekli u Sakulama. Pokušaće tim Sava Pavićevića da se iskupi za izgubljene bodove u prethodnom kolu.

- Nažalost ostali smo bez bodova protiv Sakuljana jer nismo bili kompletni. I pored toga što smo pretrpeli poraz zadovoljan sam igrom. Momci su dali maksimum, odgovorili obavezama kako treba. Protivnik je bio bolji samo za taj gol. - kratko je rezimirao Pavićević - Okrećemo se novim obavezama i utakmici koja je pred nama. Dolazi nam ekipa Omladinca koja igra odlično što potvrđuje trenutni plasman. Pokušaćemo da im pariramo i da ostvarimo što bolji rezultat.

Utakmica se igra u subotu od 16 i 30 časova na stadionu kraj Somborske kapije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1340
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.