Komentara: 3
Pregleda: 3487

FK "Spartak Zv" dočekuje Radnički KG (subota, 15:30h)

05.04.2013. u 16:00h
Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" sutra u okviru 22. kola Jelen superlige dočekuje na Gradskom stadionu ekipu Radničkog iz Kragujevca koji se nalaze kao pretposlednji na tabeli JSL. Utakmica se igra u subotu od 15:30h.
FK "Spartak Zv" dočekuje Radnički KG (subota, 15:30h)

Fudbaleri Radničkog su u prethodnom vanrednom kolu na domaćem terenu u direktnom duelu začenja tabele pobedili poslednjeplasirano Smederevo rezultatom 2:0, a fudbaleri Spartaka su istim rezutatatom izgubili od Radničkog iz Niša, od ekipe koja je vezala 5 pobeda u nizu.

Fudbaleri Spartaka su saglasni u jednom cilju a to je da žele pobedu i u ovaj meč ulaze kao favoriti. Na sutrašnjem meč biće uskraćeni pomoći najiskusnijeg prvotimca Vidaka Bratića koji je zbog parnih kartona van protokola za ovaj meč, ali sa druge strane u tim se vraćaju kapiten Torbica i Farkaš posle pauze od jedne utakmice zbog kartona odnosno lakše povrede.

Subotnja utakmica je sledeća u nizu teških utakmica u kratkom periodu koje očekuje fudbalere Spartaka u narednih 10 dana, a u kojima idu u goste Radu na Banjicu i Crvenoj zvezdi na Marakanu.

Utakmica se igra u subotu na Gradskom stadionu sa početkom od 15:30h.

Klub pomaže obnovu Hilandara

Ulaznice za ovu utakmicu će koštati 100 dinara za sve tribine (uključujući i istočnu koja je u nastavku sezone bila besplatna), a sav prihod biće namenjen obnovi manastira Hilandar na Svetoj Gori koji je oštećen u velikom požaru u martu 2004. godine. Sezonske karte i sve druge propusnice za ovu utakmicu neće važiti.

Sutra se u vreme odigravanja utakmice očekuje oblačno vreme uz mogućnost lagane kiše. Očekivana temeperatura je 12 stepeni.

Pozivamo sve ljubitelje fudbala, one koji nose Spartak u srcu, ali i one koji žele da daju svoj doprinos i podrže humanitarnu akciju da se sutra odazovu u velikom broju i pomognu Spartaku i Hilandaru.

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 3487
Povezane teme

Humanitarna akcija

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.