Komentara: 4
Pregleda: 5290

FK "Spartak Zlatibor voda" dočekuje FK "Smederevo" (nedelja, 16 časova)

21.04.2013. u 10:44h
Fudbaleri Spartaka danas imaju obavezu da se "iskupe" za četiri vezana prolaza koji su ih doveli u društvo koje konkuriše da izađe iz superlige, pa meč sa Smederevom, poslednje plasiranom ekipom lige, je prilika da se prekine negativan niz, da se vrati samopouzdanje i donese radost navijačima i simpatizerima kluba. Utakmica počinje u 16 časova, ulaznica za zapad je 250 din, dok je istok ponovo besplatan.
FK "Spartak Zlatibor voda" dočekuje FK "Smederevo" (nedelja, 16 časova)

Danas na Gradskom stadionu gostuje poslednje plasirana ekipa koja je u 23 odigrana kola pobedila samo jednom, remizirala 6 puta, postigla 9 golova i osvojila isto toliko bodova. Spartak se nalazi u ugroženoj zoni, u grupi sa 9 timova koji imaju +/- 4 boda razlike i jedna utakmica praktično može da odluči opstanak u društvu najboljih ili odlazak u niži rang. Ova utakmica je pod imperativom pobede pred domaćim navijačima, da fudbaleri osvoje nove bodove i najave bolje dane.

Smederevci su ubedljivo najlošija ekipa u ligi, ništa sem ubedljive pobede danas neće popraviti utisak koji su ostavili fudbaleri Spartaka u poslednje četiri utakmice, pogotovo što je ista ta ekipa sa odličnim trenerom Kurćubićem pokazala da je sposobna za velike rezultate, danas u rezultatskoj krizi bori se da se odlepi od dna i ugrožene zone.

Šef struke Subotičana najavljuje ofanzivu od samog početka

"Pred nama je veoma bitna i teška utakmica. Pobeda nam donosi tri boda koja su nam veoma bitna jer utakmica sa Smederevom dolazi posle četiri vezana poraza. Sve osim naše pobede za nas će biti neuspeh u ovoj utakmici. Važni su nam bodovi da bi vratili mir i samopouzdanje i da se odmaknemo od zone opstanka. Teška će biti jer protiv ovakvih protivnika gde je sve osim vaše pobede neuspeh ond ase može ući u problem dsa se uđe previše stegnuto i nervozno. Protiv svega toga se moramo izboriti i da u nedelju budemo dosta agresivni ali i dosta strpljivi. Sigurno da nećemo i nesmemo podceniti ekipu Smedereva koji su većinu utakmica gubili sa jednim golom razlike. Poslednja dva meča protiv Crvene Zvezde i Hajduka bili su ravnopravni sa pritivnikom i izgubili susret u poslednjim trenucima. Upravo to želimo da izbegnemo u nedelju. Napašćemo protivnika od samog početka sa velikom željom da pobedimo."

Nemanja Čović: Igrači spremni i čekaju duel sa Smederevom

"Za nas veoma važna utakmica učinićemo sve da pobedimo. Oni možda na tabeli deluju da su slabi ali to nas ne sme i ne može zavarati. Ove nedelje smo dobro radili u dobrom tempu i vidi se velika želja svih nas da prekinemo ovaj loš niz. Ovom prilikom pozvao bih i navijače da dođu u što većem broju i podrže nas da dođemo do pobede i novih bodova."

Prvi put od početka polusezone Spartak Zlatibor voda nema problema sa kartonima i povredama. U kombinaciji će se naći svi igrači pa i Siniša Stevanović koji se oporavio od povrede.

Neophodna podrška domaće publike

Iako u goste dolazi ekipa koja je sa većinom superligaša izlazila pognutih glava, mesta za opuštanje nema. Posle serije loših rezultata uz dobru igru fudbalera vrlo je bitna podrška Subotičana i svih onih kojima je Spartak u srcu, podrška koja bi dala vetar u leđa i povratila neophodno samopouzdanje za nastavak sezone i odigravanje poslednjih 6 kola najbolje što se može.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu, počinje u 16 časova, ulaznice koštaju 250 din za zapadnu tribinu  dok je za istočnu ulaz besplatan, isto kao što je i za žene i decu do 14 godina.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5290
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.