Komentara: 4
Pregleda: 1238

Etno-kamp za osnovce na hrvatskom jeziku od 27. do 31. avgusta

29.08.2018. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
Etno-kamp za osnovce na hrvatskom jeziku od 27. do 31. avgusta

Hrvatska čitaonica uz logističku podršku Gradske biblioteke Subotica već jedanaestu godinu zaredom organizuje Etno-kamp za učenike osnovnoškolskog uzrasta na hrvatskom jeziku. Ovogodišnji Etno-kamp biće realizovan od 27. do 31. avgusta 2018. godine u dvorištu Doma Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini a prijavljen je rekordan broj dece, čak 120.

Kao i prethodnih godina biće organizovane brojne manuelno-kreativne radionice, radionice modernog plesa i folklora, duhovne radionice, etno pevanja, jednodnevni izlet kao i dramska, recitatorsko-voditeljska, tamburaška i kuvarska radionica. Deca će se upoznati s običajem Kraljica i tehnikom pucanja bičevima. Posebna pažnja i ovog puta biće posvećena ekološkoj edukaciji dece pa će većina radionica biti u ovom duhu.

Poslednjeg, petog dana biće priređena prodajna izložba dečjih radova nastalih u kampu i priredba za roditelje, rodbinu i prijatelje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1238
Povezane teme

demokratski savez hrvata u vojvodini

hrvatska nacionalna manjina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.