Komentara: 0
Pregleda: 4268

Dve zlatne i jedna srebrna medalja kikboksera Spartaka

20.06.2016. u 14:52h
Izvor: Subotica.com
U subotu u Novom Bečeju održano je takmičenje u Sandi (kineskom boksu) za uzrast kadeta, starijih i mlađih pionira na kojem su nastupili i takmičari Kik-boks kluba "Spartak".
Dve zlatne i jedna srebrna medalja kikboksera Spartaka

Na sportskoj manifestaciji "Dani sporta" u Novom Bečeju na tatamiju postavljenom na otvorenom KBK "Spartak" je postigao zapažene rezultate. Organizator takmičenja je bio srpski Kungfu vušu Savez, Kungfu vušu savez Vojvodine  i KBS "Jedinstvo" iz Novog Bečeja.

Najbolji i konkurenciji kadeta bio je Miloš Panić tok je to kod starijih pionira bio Miljan Popov. Zbog nešto manje takmičarskog iskustva Mihajlo Antić ispustio priliku da bude treći zlatni takmičar subotičkog kluba.

- "Miloš Panić je posle dva teška i neizvesna  meča osvojio zlatno odličje u konkurenciji kadeta, Miljan Popov je rutinski pobedio u dva meča i tako došao do zlata, dok je debitant Mihajlo Antić morao da se  zadovolji srebrnom medaljom. Mihajlo je hrabro ušao u meč ali nedostatak iskustva bilo je presudno da se mu izmakne najsjajnije odličje" - rekao je Veselin Bunčić, trener Spartaka.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4268
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.