Komentara: 20
Pregleda: 5151

DS: Radujemo se dolasku Omege

20.04.2012. u 14:06h
Izvor: RTV Yueco
U nizu laži i obmana koje ovih dana biračima plasira predsednik Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Jene Maglai je i ona da grad ne dozvoljava održavanje koncerta grupe „Omega“ iz Mađarske, navodi se u saopštenju gradskog odbora Demokratske stranke.
DS: Radujemo se dolasku Omege

U Gradskoj upravi je 18. aprila primljen zahtev Grupe građana „Agenda“ za zauzimanje Trga Slobode za nastup grupe „Omega“ 4. maja.

Služba za građevinarstvo Gradske uprave je 20. aprila izdala rešenje kojim je „Agendi“ odobreno zauzimanje Trga slobode za koncert „Omege“ u Subotici.

Nije prvi put, a znamo da nije ni poslednji, da Jene Maglai, u nedostatku programa za bolji život Subotičana, pokušava obmanama da zadobije naklonost birača. Čak smo spremni da poverujemo da koncert "Omege" koji u vreme izborne tišine organizuje nevladina organizacija koju su osnovali i vode članovi SVM-a, ta stranka neće zloupotrebiti za političku propagandu.

Što se tiče članova Demokratske stranke, radujemo se dolasku legendarne grupe u Suboticu i sigurno je da ćemo u velikom broju biti na koncertu „Omege“ u Subotici, navodi se na kraju saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 5151
Povezane teme

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.