Komentara: 0
Pregleda: 3687

Оdržan Javni čas fizičke kulture i zdravlja

22.05.2013. u 16:01h
Izvor: RTV City
Javni čas fizičkog vaspitanja u okviru projekta "Zdravlje je kulturа" koji je pokrenulo Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo zdravlja, održan je danas u više od 100 osnovnih i srednjih škola širom Srbije, kako bi se skrenula pažnja na značaj bavljenja fizičkim aktivnostima i bitnu ulogu sporta u razvoju mladih.
Оdržan Javni čas fizičke kulture i zdravlja

Tehnička škola Ivan Sarić, jedna je od mnogobrojnih škola u Srbiji koja je uzela učešće, te su danas učenici u društvu profesora radili poligon koji predstavlja nekoliko vrsta vežbi, i vežbe oblikovanja.

Profesor fizičkog vaspitanja u ovoj školi Stevan Dakić, izjavio je da ova manifestacija ima za cilj da kod učenika razvije potrebu i radne navike, kako bi se i ubuduće, kada završe sa školovanjem, nastavili baviti fizičkim aktivnostima, uglavnom rekreativno, jer je malo onih koje se nakon školovanja sportom bave profesionalno.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3687
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

sport

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.