Pregleda: 2507

Drugi krug izbora u nedelju

18.05.2012. u 17:05h
Izvor: RTV Yueco
U nedelju građani Srbije na izborima biraju predsednika zemlje. Kandidati koji su ušli u drugi krug izbora su Boris Tadić ispred Demokratske stranke i Tomislav Nikolić ispred Sprske napredne stranke. Subotičani će birati i pokrajinske poslanike po većinskom sistemu glasajući između kanditada Demokratske stranke i Saveza Vojvođanskih Mađara. Biračka mesta biće otvorena od 7 do 20 časova, glasaće se na 109 biračkih mesta, a pravo glasa u Subotici za pokrajinske izbore ima 130 hiljada 954 građana.
Drugi krug izbora u nedelju

U izbornoj jedinici 53. glasaće se za dva kandidata, Ilonu Černetić ispred Saveza Vojvođanskih Mađara i Slavka Paraća ispred liste “Izbor za bolju Vojvodinu – Bojan Pajtić”.

U Izbornoj jedinici 54. glasaće se za Danijela Kovačića – ispred liste “Izbor za bolju Vojvodinu – Bojan Pajtić” i Jožefa Hegediša ispred SVM-a.

U Izbornoj jedinici 55. glasaće se za Roberta Santoa ispred liste “Izbor za bolju Vojvodinu – Bojan Pajtić” i Đulu Ladocki ispred SVM-a.

U Izbornoj jedinici 56. glasati za Ištvana Pastora ispred SVM-a i Atilu Čengerija ispred liste “Izbor za bolju Vojvodinu – Bojan Pajtić”.

 


U skladu sa predizbornom tišinom pred drugi krug predsedničkih izbora i pokrajinskih izbora po većinskom sistemu koja traje do nedelje u 20 časova, kada se zatvaraju biračka mesta, sajt Subotica.com neće objavljivati teme i komentare posetioca sa političkim sadržajem.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Pregleda: 2507
Povezane teme

Izbori u Subotici

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentarisanje ove vesti nije moguće.