Komentara: 16
Pregleda: 29556

Dostava hrane moguća tokom celog dana

03.04.2020. u 15:38h
Sponzorisani sadržaj
Za vreme vanrednog stanja, svi ugostiteljski objekti, kafići i restorani su zatvoreni za građane, ali je moguća dostava hrane. Kuhinje restorana rade svakog dana, uz preduzimanje svih propisanih mera higijene kako u pripremi, tako i u dostavi hrane.
Dostava hrane moguća tokom celog dana

DON CAFFE

Kuhinja "Don Caffe" radi dostavu hrane svakog dana u periodu od 10 do 23 časa. U ponudi je kompletan meni koji se nalazi na sajtu restorana, a hranu je moguće naručiti putem telefona 024/525-100.

- Naši dostavljači se pridržavaju svih higijenskih mera i nose maske i rukavice, dok smo u kuhinji uvek radili po tim standardima, a sada i pojačano - kažu iz "Don Caffe".

Kompletan meni dostupan je na sajtu DonCaffe.rs

Dostava hrane moguća tokom celog dana

SNEK BAR KU3IK

Dostavu hrane radi i snek bar "Ku3ik" svakog dana u periodu od 8 do 23 časa. Sve što se nalazi na meniju moguće je naručiti putem telefona 024/600-233, a pored novih pica, uvedena je i posebna akcija.

- Uz svaku malu picu sada dajemo i kolač, odnosno pitu od jabuka gratis. Naši dostavljači se trude da kontakt sa kupcima što je moguće smanje, uz korišćenje i pridržavanje svih preventivnih mera kao što su maske, rukavice i dezinfekciona sredstva - navode iz snek bara "Ku3ik".

Kompletan meni dostupan je na sajtu Ku3ik.rs

Dostava hrane moguća tokom celog dana

MESOPROMET

Usled novonastale situacije, dostavu hrane i suhomesnatih proizvoda omogućio je i "Mesopromet", koji u svom sastavu ima gastrobar i mesni butik. Dostava se radnim danima odvija u periodu od 11 do 19 časova, a vikendom od 12 do 16 časova, a hranu je moguće poručiti putem telefona 024/41-00-550 ili 065/89-54-620, dok je broj za mesaru 024/557-330.

- Svakog dana u ponudi je meni ručak i roštilj, a takođe smo omogućili i dostavu naših suhomesnatih proizvoda iz mesare. Meni ručak će se menjati i najbolje je da nas pozovu na telefon i mi ćemo im reći šta je konkretnog dana u ponudi - kažu iz "Mesoprometa", dodajući da se kompletno osoblje koje učestvuje u pripremi i dostavi hrane pridržava higijenskih mera, te da koriste maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju ruku.

Kompletan meni dostupan je na sajtu Mesopromet.rs

Dostava hrane moguća tokom celog dana

RESTORAN ONORE

Kuhinja restorana "Onore" dostavlja hranu svakog dana od 9 do 22 časa. Sve što se nalazi na meniju moguće je naručiti putem telefona 024/68-77-77, a uz svako poručeno glavno jelo ili picu dobijate i gratis palačinku.

- U trenucima kada morate da ostanete kod kuće, potrudili smo se da uživate u našim specijalitetima i za svaki poručeni obrok, osim sendviča, dobićete i gratis palačinku. Dostavljači se pridržavaju svih propisanih mera i prilikom dostave hrane koriste maske i rukavice - poručuju iz restorana "Onore".

Kompletan meni dostupan je na sajtu Onore.rs

Dostava hrane moguća tokom celog dana

DENIS PICERIJA

Dostava hrane ponovo je moguća i iz "Denis picerije", svakog dana od 9 do 23 časa, a sve što se nalazi na meniju moguće je poručiti putem telefona 024/55-11-55.

- S proglašenjem vanrednog stanja, zatvorili smo sve naše lokale i dostavu hrane, jer u tom trenutku nismo bili u mogućnosti da obezbedimo dovoljan broj maski i rukavica našim zaposlenima. Sada, kada smo uspeli da nabavimo svu neophodnu zaštitnu opremu za rad, dostava hrane je ponovo moguća, naši zaposleni u kuhinji i dostavi imaju dovoljan broj maski i rukavica tako da ih menjaju na svaka dva sata, a sve što smo od hrane imali u ponudi, imamo i dalje. Nadamo se da ćemo uspeti zajednički da prevaziđemo ovu situaciju u dobrom zdravlju - poručuju iz "Denis picerije".

Kompletan meni dostupan je na sajtu DenisPizzeria.com

Dostava hrane moguća tokom celog dana

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 29556

Povezane vesti

Povezane teme

vanredno stanje

dostava hrane

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.