Komentara: 8
Pregleda: 4676

Danas se odlučuje ko je "počasni građanin" Subotice

10.07.2012. u 10:11h
Izvor: Radio Subotica
Na današnjoj sednici Skupštine grada, koja je zakazana za 9 časova, pored izbora za Gradonačelnika, predsednika i sekretara Skupštine, odbornici će odlučivati o dodeli zvanja "Počasni građanin" i priznanja "Pro urbe".
Danas se odlučuje ko je "počasni građanin" Subotice

Kandidati za zvanje "Počasni građanin" koje se dodeljuje za istaknuto i trajno životno delo kojim se doprinosi podizanju ugleda Grada Subotice u zemlji i inostranstvu su doktor Lajoš Tot, pedagog i univerzitetski profesor u penziji i profesor doktor Nikola Ilanković, neuropsihijatar i klinički neurofiziolog.

Kandidati za priznanje "Pro urbe" koje se dodeljuje za istaknuta dela koja značajno doprinose ugledu grada podizanjem njegovih materijalnih i duhovnih vrednosti, su Miroslav Jovančić, slikar, muzičar i kustos, Smiljan Njagul, novinar, Gabor Sagmajster, sportista i Stanko Nimčević, predsednik Opštinske organizacije invalida rada.

Diplome i plakete zvanja Počasni građanin i priznanja Pro urbe biće uručena 1. septembra na svečenoj sednici Skupštine grada.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4676
Povezane teme

počasni građanin

pro urbe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.