Komentara: 0
Pregleda: 6312

"Crni petak" 23. novembra u salonima "Keramike Jovanović"

18.11.2018. u 12:00h
Sponzorisani sadržaj
Da li znate da možete da opremite celo kupatilo za 59.999 dinara? Iskoristite pogodnosti koje pruža "Keramika Jovanović" narednog petka u svim svojim prodajnim centrima, tako i u Subotici.
"Crni petak" 23. novembra u salonima "Keramike Jovanović"

Kompanija „Keramika Jovanović“ sa svojih 11 otvorenih salona, drugu godinu zaredom biće među onima koji će 23. novembra sprovesti veliku akcijsku prodaju, popularnu pod sloganom „Crni petak“.

- Ovog puta smo spremili nešto zaista neverovatno, a pri tome zadržavamo mogućnost odloženog plaćanja, putem čekova ili administrativne zabrane, do 12 mesečnih rata, bez kamate. U tom slučaju, za samo 4.999,90 dinara mesečno možete kupiti sve što je potrebno za jedno kupatilo prosečne veličine. Pločice sa dekorima i listelama, tuš kadu sa kabinom i sifonom, umivaonik sa sifonom, WC šolju sa daskom, vodokotlić, ogledalo, baterije za umivaonik i tuš kadu, bojler, lepak i fug masu - poručuju iz Keramike Jovanović.

Posetite vama najbliži salon u Subotici, koji se nalazi na adresi Matije Gupca br. 6 ili pratite „Keramiku Jovanović“ na društvenim mrežama, gde će pojedinosti „Crnog petka“ akcije biti detaljno objašnjeni.

"Crni petak" 23. novembra u salonima "Keramike Jovanović"

Paket po ovoj akcijskoj ceni za opremanje kupatila sadrži sve sa fotografije, osim prozora. Iz kompanije napominju da može doći do manjih odstupanja po pitanju boje, nijanse i detalja u odnosu na ono što je prikazano na fotografiji.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6312
Povezane teme

keramika jovanovic

oprema za kupatilo

keramičke pločice

crni petak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.