• Pregleda: 4050

"Crni petak" 23. novembra u salonima "Keramike Jovanović"

Da li znate da možete da opremite celo kupatilo za 59.999 dinara? Iskoristite pogodnosti koje pruža "Keramika Jovanović" narednog petka u svim svojim prodajnim centrima, tako i u Subotici.
"Crni petak" 23. novembra u salonima "Keramike Jovanović"

Kompanija „Keramika Jovanović“ sa svojih 11 otvorenih salona, drugu godinu zaredom biće među onima koji će 23. novembra sprovesti veliku akcijsku prodaju, popularnu pod sloganom „Crni petak“.

- Ovog puta smo spremili nešto zaista neverovatno, a pri tome zadržavamo mogućnost odloženog plaćanja, putem čekova ili administrativne zabrane, do 12 mesečnih rata, bez kamate. U tom slučaju, za samo 4.999,90 dinara mesečno možete kupiti sve što je potrebno za jedno kupatilo prosečne veličine. Pločice sa dekorima i listelama, tuš kadu sa kabinom i sifonom, umivaonik sa sifonom, WC šolju sa daskom, vodokotlić, ogledalo, baterije za umivaonik i tuš kadu, bojler, lepak i fug masu - poručuju iz Keramike Jovanović.

Posetite vama najbliži salon u Subotici, koji se nalazi na adresi Matije Gupca br. 6 ili pratite „Keramiku Jovanović“ na društvenim mrežama, gde će pojedinosti „Crnog petka“ akcije biti detaljno objašnjeni.

Paket po ovoj akcijskoj ceni za opremanje kupatila sadrži sve sa fotografije, osim prozora. Iz kompanije napominju da može doći do manjih odstupanja po pitanju boje, nijanse i detalja u odnosu na ono što je prikazano na fotografiji.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.