• Pregleda: 1384

Članovi gerontoloških klubova proslavom ispratili 2017. godinu

Članovi gerontoloških klubova proslavom ispratili 2017. godinu

Povodom ispraćaja stare 2017. godine, sinoć je u prepunoj sali restorana "Spartak" održana proslava za članove gerontoloških klubova. Više od 300 članova iz svih klubova, uz dobru muziku i raspoloženje, družilo se i slavilo do ranih jutarnjih časova.

Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra, i Vesna Pajić, koordinatorka službe Otvorena zaštita, zahvalili su se svim članovima klubova na doprinosu svojim zalaganjima, delima i rukotvorinama u toku 2017. godine. Ujedno su ih pozvali da i dalje aktivno učestvuju u životu gerontoloških klubova.

Osim lepih želja, Ivanišević je na proslavi najavio da se u 2018. godini može očekivati da će se otvoriti još pet geronotoloških klubova, i to u Starom Žedniku, Tavankutu, Ljutovu, Mišićevu i na Paliću.

Na teritoriji Grada Subotica trenutno postoji 10 gerontoloških klubova, od koji su četiri u prigradskim mesnim zajednicama, sa oko 7.700 korisnika usluga. Služba za pomoć u kući brine o 490 korisnika, dok uslugu nege u kući koristi 221 korisnik.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
dileja Odgovori
Glasačka mašinerija se proširuje na još pet klubova u sledečoj godini. Baš ih je lepo videti kako se vesele. Živeti će ova vlast još puno godina dok su nam oni živi. Samo to što im deca beže iz ove zemlje baš ih briga. Dok je vas biće i ove države. A posle ???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.