Komentara: 4
Pregleda: 3673

Četvrti uzastopni poraz fudbalera Spartaka

17.04.2013. u 18:37h
Izvor: Blic
Posle dva odlaganja zbog snega i Dana žalosti posle tragedije u Velikoj Ivanči, konačno je kompletirano 19. kolo Jelen superlige. Rad je ugostio Spartak iz Subotice i slavio sa 1:0, a jedini pogodak na meču postigao je Andrija Luković već u prvom minutu utakmice.
Četvrti uzastopni poraz fudbalera Spartaka

Posle poraza od niškog i kragujevačkog Radničkog, zatim debakla na Marakani od 4:1, Spartak je zabeležio četvrti uzastopni poraz. 

Već u prvom minutu postavljen je konačan rezultat, kada je Slavko Perović asistirao Lukoviću, koji je sa oko 20 metara poslao loptu u levi ugao gola Subotičana. Rad je nastavio da kontroliše igru do finiša poluvremena, kada je Nosković propustio priliku za izjednačenje.

Posle asistencije, Perović je imao priliku da postigne i gol lobom u nastavku, ali je bio neprecizan. Ipak, Rad nije bio kažnjen za promašaje, pa je došao do vredne pobede. Spartak, sa druge strane, ima idealnu šansu da se u narednom kolu iskupi za poraze, pošto im gostuje poslednjeplasirano Smederevo.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 11 godina i 1 dan
Komentara: 4
Pregleda: 3673
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.